Sunday, December 07, 2008

Age is just a number!

Today is my besday (6th Dec). Alhmdulillah…already 33yrs…old …really hepi & syukur di atas nikmatNya. Glad to be surrounding with my lovely husband & with my 2 little princess. Syukur Alhamdulillah.

1st thing in the morning...Alisa dok nyanyi lagu hepi besday dgn sore dia yg pelat2 manja..utk aku...kakak pulak wat besday card utk aku....really appreciated..mwah..mwah..mwahhh.

For this yr, my hubby asked me what gift that I want?....mcm org tido disorongkan bantal…cepat2 aku ckp…”nak jam tangan”.

Tp besday kali nie…x surprise sgt…cz aku yg pilih…aci tak? Nk tgk jam tangan..yg aku pilih…..taraaaaaaaaaaaaaaaaa. Aku mmg dah lamer berkenan dgn dkny watch Rose Gold-Plated Stainless Steel nie...alhamdulillah.



Tenkiu sis uda & khairi...who bughted this cake for me...mmg suprised!


-------------------------------------------------------------------------------------------------
Annual Dinner P’satuan Kewangan M’sia (PKM) @ Mandarin Hotel 5th Dec



Last Fri. nite aku temankan Ilham gi annual dinner PKM…nothing much….yg besh…door gifts..voucher Body Shop rm 50.00…so aku dpt rm100 cz Ilham kasik dia punya portion kat aku...bulih ler aku soping spree kt bodyshop.



Theme code malam tu Go Green…tp aku ttp dgn tudung kaler pink…ekekeeee keee.


Muka penat...x sabo nk balik...

9 comments:

Personage said...

hepi besday bebeh...may God bless you with wonderful soul and enormous companions around....

Personage said...

by the way, cuuuuntikkkkkkknya kek tueee....yummy yummyyy!!

Nur a.k.a admansyah said...

Dh wish hr tur kan...

Yessss... agree with u. Age is just a number but remember to `balance' with amalan kat akhirat juga! ahaks.. cam ustazah moden plak I nie..

hu..hu... Aisyah takmo balik! still bercuti kat umah Uwan die..

sue.anne.na said...

belated happy besday my friend. sorrylah.... aku kelam kabut sikit di awal december nih..

sapakah makhluk hijau itu? hijaunya...

`NORA~ said...

happy bday kak...bestnya dapat jam tangan..wow..very nice ..kek pun nice tapi kak,siapa lembaga hijau yang diri kat sebelah u tu????

Nurul a.k.a Riko said...

Tina..
tenkiu laling. cake tu mmg super duper yummy..

Nur..
tenkiu laling fr yr wish...terharu yewwww.

aisyah tak mo balik?..agaknyer dia nak tinggal sana terus kut..nur...he..he..he..acah mak enon ajer..

dun wori..aku rasa aisyah nak spend time dgn uwan dia..maklumlah..uwan kat sana tak ada kawan...aku rasa..tak lamer lagik tu..sure aisyah rindu kat nko tu...tak pun..nko gi kuantan...jenguk aisyah kat sana.

cumi & nora..
orrr...itu lembaga hijau tu...mmg di jemput khas..sempena tema GO Green....sumer serbi hijau tawwww...tp mmg seremmm nak amik gambo bersama lembaga hijau tu..tp kuatkan semangat...amik gak..he..he.he..

Baiti Mustafa said...

Happy Birthday!!..lawa ur besday watch tuh...hehheh...

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

sori laling..lambat wish..baru bulih online nih...ni pon online kat starbucks...hihihi...all thebest to you....bila la kita nak jumper nih yer?

Nurul a.k.a Riko said...

baiti..
thanks laling..

janna..
tu lar..jom lah dtg Pavillion...ajak Ed sekali..then leh jumpa jumpaan nko kat sana sebelum this Wed..kan?