Tuesday, February 06, 2007

Sofea vs Alisa

Alisa...I yr Old

Ibu...saya dah 1 yr old...


Sofea..1 yr old ( 5 yrs ago)

I personally luv this pics cz its shows gambo my doters masa age 1 year old. Utk Sofea pulak..this picture was taken masa besday dia yg p'tama kat A Famosa Water World...wow almost 5 yrs ago..(nampak sgt..ahkak dah tua..).
The dress yg Sofea pakai masa tu & the kasut hitam .sampai skrg still elok lagik...mmg worth it beli kat MC ...seee Alisa pakai the same dress & shoe...rasa cam seronok sendiri ajer biler tgk alisa pakai baju tu balik.
Minggu nie..sofea a little bit tired cz dia masuk dance competition on this Sunday kat Tmn Tasik Titiwangsa. Kelakar gak..tgk dia practise menari kat rumah...then semalam dia citer yg dia kena practise menari almost everyday kat kindie...ekee keee keee ciyan dia.
Alisa now very the cheeky...w/pun tak bulih berjalan lagik...tapi alisa suka wat aksi "dare devil"..lepas tgn...berdiri okey gak...tapi biler nak ajak dia berjalan..."ta..teh...ta...teh"...mmg berat kut punggung dia...tak mo jalan..terus duduk...mmg lazy sokmo anak aku nak berjalan nie...tak per..tak per...slowly..slowly..kang dia dah dpat kaki...aku gak yg penat dok kejar dia nanti...

3 comments:

adrina adi said...

comel2 la anak ko riko. goram den.

LITTLE DEWA said...

alalala
cutenye!!!
sebijik ek derang...
kes cam danish & akief
cam amna ngan ariq...

& mb cam dhani & adik nye nnt...
ikiki
insya allah...

sofea^alisa said...

nasik..
anak nko pun cumil gak...gwe pun geram dgn amna & ariq..both of them so cute.

mummy..
x sabo nak tunggu dhani junior he..he..he..mesti encem cam abg dhani he..he..he..insyaallah soon sure ada punyer....