Tuesday, April 17, 2007

Sepetang di One Utama (OU)

Sofea syok sakan biler tgk fashion shw kat OU
Last wiken, we went to OU. So, kali nie pecah record coz selama nie kitorang selalu gi 3 tmpt peberet ILham ajer...tak JJ, Giant, tak Giant ..Care4. Memang ke-3 tmpt nie ajer selalu kitorang gi soping during wiken coz reason yg Ilham kasik...dekat ngan umah.



Ilham with Sofea
Kebetulan last friday aku gi OU sama dgn budak opismate..then beli suar jeans utk alisa...sekali bawak balik...muat..muat ajer. Hati aku rasa cam tak besh ajer...kalo ngam...ngam gitu...syang kalo beli mahal...peh tu pakai kejap ajer. Tu lah...reason yg m'bulihkan aku gi OU b'sama dgn Ilham & my 2 doters coz nak tukor suar.

Dlm keter, Sofea asyik tanya ajer..jauh tak lagik?..biler nak sampai nie?...maklumlah tmpt shopping complex yg sofea pegi..biasanya mmg very near by to my house...paling jauh pun KLCC.
Model-model cilik tgh catwalk....sofea berangan nk jadik cam derang..ekee keee
Sampai sana, Sofea mcm dah x keruan coz manyak menda menan ada kat sana...kelakar pulak aku tgk. Dlm sibuk..sibuk tu pulak...ada fesyen show..makin x keruan sofea nak tengok fashion tu dekat ..dekat. Then alisa..Ilham dukung...then diri jauh..jauh coz sounds speaker mmg kuat...ciyan pulak kang trouble pulak tinger Alisa...



3 comments:

rizan&suzana said...

dah besar dah alisa... best tgk dia ada kakak..ada gak teman dia kt umah..

ciku_nunu said...

sofea nak jadi model? memang ada gaya!! posing pun bukan main lagi...sweet!!

sofea^alisa said...

mamaain..
thanks...ain pun dah besar kan..

nunu...
ekekek kee...itu belum dlm rumah..asyik dok posing dpn cermin ajer...sib baik cermin tu tak pecah..ekekekk keeee