Sunday, March 22, 2009

Congratulations!

What a jolly surprised when today kakak received a consignment fm KFC. Alhamdulillah, kakak has won 4th Prize winner for the Milo-Chicky carnival 2008 Contest.

Biler mamat courier suh kakak sign utk acknowledge receipt ..a pink flush creeps over kakak punya muka so Ilham sign on behalf of kakak. Ala..malu nyeow nyeow pulak kakat biler mamat courier to teasing suh kakak sign.

Taraaaaa….kakak has wons RM150 MPH vouchers, RM200 Toys ‘R’Us vouchers & RM60 KFC vouchers. A jolly little laugh cz x sangka akan menang dlm peraduaun KFC nie. Alhamdulillah.

So in the evening we went to MPH bookstore kat Alpha Angle. Mmg dah lamer x gi sini cz most of the time kitorang pegi JJ yg dekat dgn rumah kitorang. Kakak beli buku favourite dia “The Tiara Club”, “First Picture dictionary” & Barbie magazine….then for her sister aku belikan buku Disney ABC Activity book . I pun menempek gak ….aku beli buku sequel Twilight…..”The Moon” tp yg tak besh kat kedai buku nie tak ada service utk wrap a book mcm kat Kinokuniya..hemmmmm tak aperlah lepas nie I kena balut sendiri cz I nak buku nie kakak baca when she has grown up.

So tomorrow morning, Ilham dah promised dgn kakak nk gi Toys’r us kat klcc. Tonite mmg kakak tak sabo nak tunggu esok pagi cz she can choose whatever she wants kat sana nanti. Since nk gi klcc esok I thought nak drop by kat Kinokuniya hemmmmmmm….nak beli buku aper yer lps nie??????


3 comments:

Nur a.k.a admansyah said...

wahhh... best-nyer Sofea menang adiah! lumayan lak tur! Congrats cayang.... kecikx2 dah ada minat mcm babah yea...? baguih...

Kelako kan Tag tur! haahh... jgn x buat lak..

Personage said...

wah seronoknyer!!!

aper kakak sambar dkt toys r us tue??

dan bestnyer dapat beli buku freeeeeeeeee!!wic reminds me, aunty pon kena beli buku gak pasal bulan nie tak beli2 lagik buku (semangat tahun baru, stp bulan mesti beli buku & baca...heheh)

congratulations kakak!

Nurul a.k.a Riko said...

Nur..
mmg lawak tag tu..sib baik aku dah jawap tag nko tu.

Tina bebeh..
kakak mcm tak tahu nk pilih aper..sumer dia suka. Tak keruan dia dlm kedai menan tu.

Finally kakak pillih Magnetic white board, chalk board 'n Painting easel.

Peh tu kakak pilih jugak 1 set Play-Doh (Magic swirl Ice Cream Shoppe).

Alisa pun menempek gak..dia amik Play-Doh gak yg Food Fixin' Fridge.

Akupun tgh semangat membaca novel...baru ajer habis Twilight skrg tgh nak baca new moon pulak.