Saturday, March 28, 2009

Earth Hour

Turn off the lights today! Fm 8.30 pm—9.30 pm. Our family decided to participate on this campaign Cuma kitorang x pasang lampu shj...tv & fan kitorang pasang, maklumlah ada anak kecik kat rumah.

Kakak pulak mmg beria2 nak participate on this program. Eventhough kakak mcm tak syiokk nak KENA padamkan lampu sumer dlm rumah cz kakak takut duk dlm gelap. Tp I ckp kat kakak kita pasang lilin.

I rasa cam nk tergelak biler kakak kata dia tak sabo nak tunggu Earth Hour nie coz dia nak Tolong Bumi. Siyan kat bumi. Itulah pendapat jujur budak umo budak 8 thn. Hw about you? Pls switch off the lights tonite!

5 comments:

Adrina Adi said...

tu lahh... sian bumi kan?


hihi...

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

hahahaha...bagus la kakak ada perasaan macam tu.....bumi ni dah lama dok mintak tolong...helllllpppp! hellllppppp! ...

Nur a.k.a admansyah said...

same with Aisyah...

but...

x sapai setengah jam...

"Ibu, lama lagi ker? tak suke arr dok dlm gelap!"

eke..keh..keh..

Nurul a.k.a Riko said...

Ed...
kan'..mmg siyan kat bumi..tu lar..lps nie kalo gi supermarket utk beli grocerries aku dah tak mo pakai plastic bag..nk used less plastic bags..

Janna..
setuju..setuju.

Nur..
kakak lagik lawak...biler bangun pagi sabtu tu..terus bagitau aku..."ibu..dah kul 8.30 pagi..tutup elektrik cepat"...nk tergelak pun ada...tp aku ckp kat kakak..."bukan 8.30 pagi...8.30 malam daaaaa".

乾煎白鯧Sam said...

cool!very creative!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,成人圖片區,性愛自拍,美女寫真,自拍