Thursday, November 26, 2009

Selamat Hari Raya Qurban

Esok pagi, after semayang raya...baru we all gerak balik ke Parit, Perak...kg. yours truly ler..ehem..ehem. Pagi tadi...aku masih bekerja spt biasa...alhamdulillah boss kasik permission to go home early...so sempatlah buat preparation sebelum balik ke kg. esok pagi.





Aku baru just selesai buat carrot cake! So..adalah ole2 dari aku utk family kat kg. Aku pun dah lamer gak tak balik kg. aku...last aku balik masa time hari raya dulu. Last 2 weeks biler musim durian pun...aku x sempat balik cz Ilham every week...bz bee dgn chess tournament.

Cha mmg tak sabo2 nak balik kg...ibu dia pun samer gak. Sib baik...my mum cakap...musim durian ada lagik...tu pun buah penghujung...tak kisahlah...yg penting...balik kg. tu yg harus tu!

Hari nie...26th Nov...The Twilight Saga: New Moon on cinema! Uolls dah tgk ker citer nie? Aku mmg looking forward nk tgk citer nie....tak sabo nk tgk Edward...peh tu...aku pun tingin gak nk tgk cam maner Jacob nie transformed himself to be warewolf! Then....aku pun nk tgk scene Alice Cullen nie drive yellow porsche dlm movie nie nanti....oppppsie...lari tajuk pulak.


Selamat Hari Raya Qurban!


6 comments:

Fertzy said...

new moon yg baru nie tidak memberangangkan. hajat di hati nak tgk abang cullen dgn lebih lama & detail lagik...tapi tak new moon nie byk abang jake ajek.

ending dier? ah, very the potong stim.

anyway, selamat hari raya bebeh!

Nurul a.k.a Riko said...

Tina laling..

Aku dpt lentuk kejap jer cz tak manyak scene abg edward dlm New Moon nie...tak leh nak leleh lamer2cz abg warewolf asyik menjelma ajer..kan.

betul tu! Agreed samer kamuk. Aku need more & more cz abg Edward hanya manyak towards the end...tu pun aku rasa mcm sekejap sajer.

aku mmg looking forward nk tgk Eclipse lepas nie..cepatlah derang nie gi shooting!

kHuZaiMAh said...

askum, ingat saya lagi tak...check my blog ok:) dah updated after more than 1 year hilang...hehehe:)

Helmiyani said...

riko, selalu klau tgk movie bawak kekanak tu gak ke? btw, rajinnya buat kek as buah tangan... kalau me, alamat bersepah2 la dapur..

sandal kecik said...

hi riko..sedap nya rupa kek tu

Nurul a.k.a Riko said...

Khuzaimah...
Waalaikumussalam...kita ingat lagik kat awak. Congrats! Dpt boy yer...bagusnyer..dah sepasang.

Nunu...
Mmg suka bwak kakak & cha gi tgk movie. Sonok tgk derang happy...peh tu..ibu dia pun suka tgk movie2 nie.

Buat kek...mmg I suka..sonok rasanyer buat kek nie.

Li..
Ala...kek i nie..biasa2 ajer. tp kalo nk rasa...meh lah dtg rumah.