Saturday, January 30, 2010

Kaki sakit2..sib baik ada size 34 jadik ubat!

Ha...munyi tajuk atas macam pelik ajer kan! Tu lah penangan...lepas balik ofis semalam, aku gi singgah kejap...oppsss..bukan singgah lagik ..tp dok tawaf kat Pavillion...cz nk cari bj blouse punya pasal.

Tak amik kakak kat sekolah? Hari Jumaat mmg turn Ilham yg amik kakak..peh tu...semalam llham cuti so dia amik Kakak ..dan juga amik Cha. Yihaaaa...panjang kaki akak sorang nie petang semalam.

Start dari kul 5.30 pm sampailah kul 6.45 pm, aku x dpt carik bj yg berkenan di hati. Leh caya ker? Ada yg aku suka tp jaranglah pulak cz bj tu kena pakai inner kat dlm. Peh tu yg aku berkenan kat hati tapi duit kat atm tak mengijinkan pulak. Yg ada satu tu...aku suka...tp ada tali kat belakang..(takut nanti ..org ingat aku pregnant lah pulak..)....& ada satu tu..aku suka..tp tak sesuwai utk aku yg bertudung nie..... Aku tension yewwww....dah lah kaki sakit2...OMG.


Tgh2 dok sibuk carik baju..sempat tu aku tepon Ilham tanya cam maner Kakak & Cha. Masa aku called..he was driving the car...so aku ckp dgn Kakak. Peh tu Kakak dok ngadu kat aku...yg Cha pijak baju dia..adooiiii. Dlm hati aku...(gaduh lagik ler tu...) Biler aku nk ckp dgn Cha...kakak ckp...cha tgh merajuk. Tak mo ckp kat tepon. Nie yg buatkan aku nk cepat balik rumah nie.


Aku dah rasa give up cz tak larat nak berjalan. Pujuk hati masuk kat Parkson kejap. Nie last..kalo x ada bj yg aku berkenan...aku nak balik. Kaki pun dah sakit2. Alhamdulillah...ada satu blouse nie..aku berkenan..tp size yg available size 34 & 38. Mula2 aku nak amik size 38, tapi SA tu ckp...size nie besarlah utk akak. Alamak..terperasan kejap aku...(muat ker aku size 34 (S)). Since size 34 ikut size US..so aku pun cubalah gi fitting room. Yeyyyyy!!!! Aku muat size nie. Terus tiba2 hilang terus sakit kaki nie..ha..ha...ha..ha..

Nie lah baju yg aku berjaya rembat petang semalam.




p/s: sampai rumah..aku tanya Ilham...saper duduk depan masa Ilham pandu kereta? Slamber ajer Ilham ckp..."derang dua2 org tu nak duduk depan..so abg kasiklah". Tiba2 kaki aku terasa sakit balik. Adoooiiii....gggrrr...grrr...grrr.

7 comments:

Adrina Adi said...

alahai kak nurul. ingat tuan punya badan nak tayang, sekali tayang baju jer.. hehehe.

anyway, kalau kurus boleh la pakai white. ed skrg pakai hitam memanjang sebab sebab sebab... hehe.. malu nak cakap :P

Nurul a.k.a Riko said...

ed..
bj tu..kak nurul nak resmikan masa malam gala 12 Feb nie kat IB..nk tgk pejal tahir...ahaks..overr tul akak sorang nie yer.

Jas said...

Cantik baju!

Ed, tu la ingatkan empunya diri nak posing sama. Nampak gaya hari tu kena posing banyak2 and kasi tempek sini la!

I thot kaki sakit tu menyangkut jugak kasut barang sepasang. Hehe!

Yay! FT here we come!

Psst, sandal Roxy apa citer? Hihi!

Nurul a.k.a Riko said...

Jas...

Sandal Roxy? Sudah berjaya di sarungkan ke kaki Kakak dgn bergayanyer...he..he..he..

Tp yg x baper encem cz Ilham x baper suka sebab...tumit sandal roxy to a bit high for Kakak. Tp nak wat cam maner...ku sudah membeli sandal roxy tu itttew.

Mmg tak sabo nk tgk FT on 12th Feb nie. He..he..he..

Nur a.k.a admansyah said...

lorr... mak cik mmg pegi ker jumpe buah hati tur? anak dara ada ikut kaa???

fuhh... bergaye tol hang nanti. Cantekk... mak cik ni pun suke! pure white!

p/s: gue pn tgh carik belaus coz ada annual dinner next mth! kasi ler ide sket...

Nurul a.k.a Riko said...

Nur...
dah namer peminat Pejal Tahir kan...haruslah aku pegi he..he..he. Anak dara x ikut..aku gi dgn kawan aku Nor.

Annual dinner? Tak tahu nk pakai bj aper yer...aku dgn berbesar hati sudi menemani nko gi shopping..jom gi Pavillion...kat situ mcm2 ada.

乾煎白鯧Sam said...

cool!very creative!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,成人圖片區,性愛自拍,美女寫真,自拍