Wednesday, February 03, 2010

JayaJusco@ AU2

I had a wonderful time biler bawak Kakak & Cha ke JJ yg just take 5 mins. to drive fm my house. We all bertiga sempat breakfast kat OldTown White Coffee sebelum memulakan upacara rasmi berhepi santai anak beranak (bulih ke guna ayat nie…) hentam ajerlah.


Actually the main thing nak datang ke JJ cz Kakak need to cut her hair. I noticed rambut kakak dah panjang since dia masuk standard 1. See..almost 2 yrs Kakak x potong rambut cuma potong rambut depan ajer biler dah panjang. Lamer kan korang…


Biler dah masuk saloon tgk ramai gak customer dok waitingfor their turn to potong rambut. So I have decided to bring my doters utk bermain kat dlm indoor theme park kat dlm JJ tu.

After we had a great time playing all those menan2 yg memerlukan token utk bermain, so I bawak kakak terus masuk saloon. At least I can seat for a while since kaki I nie bulih tahan jugak lenguh cz berlari sana sini ikut Cha yg dah tak tentu arah nak main aper kat dlm tu.

Tu pun jenuh gak aku kasik excuse nk stop derang main..last2 aku ckp..’kan kakak nak guting rambut…now it’s yr time to cut yr hair’…t’paksa guna koser veto (padahal….ibu dia dah x larat nak dok dalam tu lelamer….& duit pun dah manyak mengalir cz asyik beli token ajer..)

Utk membasah tekak aku yg dahaga nie…sekali lagik aku guna kose veto bawak my doters gi A&W cz aku dok craving nak makan waffle with ice-cream & rootbeer float. Wala! Mmg besh. Yg tak beshnyer… Cha jerit tak keruan biler nampak moscot A&W…sampaikan abis my shirt kena sos tomato. Kakak pulak dok gelak tgk Cha yg menglabah biler Nampak moscot yg bagai giant tu.


Acara seterusnyer adalah utk menambah stock barangan or lebih tepat lagik makanan kat rumah! So the next place kitorang gi Supermarket. Sonok Kakak & Cha dok letak barang yg derang suka dlm trolly. Ibu dia pulak dok mencongak berapa harga barang sumer dlm trolly ha..ha…ha..

Tengok jam dah kul 3.30 pm…wahhhh…mmg dah lamer sgt kitorang kat sini. Just imagine mai sini dari kul 10.30 pagi….furgghhhhhh. Peh tu ada Nampak show akrobatik sempena nak sambut CNY nie…so Kakak & Cha dah berlari nak tgk show tu. Sempak gak aku amik gambo cz tgk sungguhlah lembut badan derang nie sumer…sampaikan bulih melentik2 mcm plastic ajer.







5 comments:

Nur a.k.a admansyah said...

weiii... apsal amik pic dr blakang jer? tahu-lah topik rambut..

Thn lps kami pn dpt tgk show nie... mmg interesting n fantastic kan? memula aku ingat depa nie local but bila abih tur depa ckp dr mainland... terkezut wooo!!

sandal kecik said...

dh besar kakak..comel.si cha

Nurul a.k.a Riko said...

Nur..
Laling...aku baru pasan..sumer gambo yg aku tempek kat blog nie..gambo belakang. Bukan nk tayang rambut...cuma kali nie aku amik gambo candid cz kakak x suka kita amik gambo dia manyak2.

Li..
tenkiu auntie lili!

乾煎白鯧Sam said...

cool!very creative!avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,情色

乾煎白鯧Sam said...

cool!very creative!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,成人圖片區,性愛自拍,美女寫真,自拍