Monday, February 08, 2010

Kakak 1st day Swimming Lesson

This wiken my schedule was so bz bee. In the afternoon, I send Kakak for her 1st day swimming class lesson. Alhamdulillah, finally I managed to send her for swimming lesson that is located near by my house. Syukran!!!

Kakak mmg excited sangat, sampaikan nak makan nasik pun x lalu. Agaknyer ada butterflies on her tummy. Her swimming class start every Sunday @ 3 pm.

Siyan kat Cha tak dpt masuk class nie sebab lum cukup umor lagik...he..he..he.. Kalo nk masuk swimming class nie kena above 6 yrs old. Tak per...insyaallah next few years turn Cha pulak yer sayang.

Cha dok main air sambil tunggu kakak dok tukar bj.
Kakak tgh dok rilex b4 class bermula...(sebenarnyer...dia berdebar tu...)


Okeylah...let the pics do the talking yer.






































10 comments:

ceritacherita said...

utk adult ada sekali tak?

lyn said...

yoo hoo.... Lyn aka Spid here...

my boys pun excited everytime ada swimming class. but they started theirs at the age of 3yo (dah lewat dah tu.... some start at 6months old)

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

wah...bestnyer...aku giler lama tak swimming tau...I pon was thinking nak enroll my kids in swimming class too....since aku dulu2 masa omo cam diorg ni pon bajar swim...so aku nak depa pon pandai swim gak...

lagipon swimming is a good and fun exercise kan?

Nur a.k.a admansyah said...

wuiyyooo... best-nyer Sofea! nanti ajar auntie lak yea? tak pun kite pi picnic samex2.. kalo ada apepe, sofea kan ader! hehehe Kalo Aisyah taw nie mesti die nak join jugaks!

Laling, class tu katner ekk? ko kena tunggu sampai abis ker???

Nurul a.k.a Riko said...

Baby..
Utk adult ada..tp belah malam.

Lyn..
Wah! beshnyer yr boys dah start belajar swimming when theirs was 3 yrs old (maner ada lewat pun...)

Budak2 kalo start awal mmg bagus kan...cz they all nie sumer fast learner.

Janna..
Wowweee..u pun hebatlah! I nie x reti swimming...lepas nie my turn pulak he..he.he...cee wahhh..

Nur...
class tu kat Consist (bangunan kolej nx to Sri Inai skul) kat MRR2. Kalo nko lalu kat MRR2..mmg ada banner pasal swimming lesson nie. Jomlah ajak Aisyah join sekali...nanti leh kita berpicnic kat tepi pool.

fazafillah said...

wow....bestnyer kecik2 dah class swimming...dulu kite swimming kat teluk batik jer...khui3....

bile nak merasa cam derang yerk..dah tua dah nie mummy sofea!.....

Nurul a.k.a Riko said...

fazafillah...
insyaallah...ibu dia nie pun nak gak enroll for swimming lesson.

Adrina Adi said...

amna pun dah masuk swimming class. tak sabar nak tgk dia berenang. hihi..

kak ja, u kan pandai berenang. u ajar jer.. hehe

Nurul a.k.a Riko said...

ed..
kak nurul pun x sabo nk tgk Kakak berenang.

kaklong said...

salam. macam mana nak register utk swimg class tuh. ada phone no. tak? berapa kena byr monthly.