Sunday, February 21, 2010

Suprised!

Pernah tak korang kena suprised oleh saper2 selain dari hubby tersayang? Mesti masa tu rasa cam gumbira, terkejut, teruja n mcm2 lagiklah kan! Yg penting muka masa tu..mesti blushing!

Aku mmg dah lamer tak kena suprised fm my fren. Ntah naper, tonite... tiba2 ajer teringat masa besday aku bulan dec yg lepas..Nor my colleague telah bikin suprise utk aku. Ingat lagik..early in the monday morning she intercom me. Biler dgr aku dah sampai opis.....terus dia ckp kat aku..nk jumpa aku kejap. Masa tu...mmg tak ingat langsung pasal besday I cz my besday was on saturday...(thanks again to my frens yg wish me besday via sms...masa tu aku kat Bukit Gambang)

Kat dept. aku nie...tak sumer org leh access to our dept..then biler Nor sampai..aku kena bukak pintu utk dia. Biler tgk dia pegang paper bag yg ada cuppies dlm tu...aku rasa...OMG! Tak tahu nk ckp aper. Tenkiu nor for the lovely cuppies nie. Nak makan mmg sayang cz cute2 cuppies nie...tp biler tunjuk dekat my doters...sekejap ajer dah masuk dlm mulut mereka...(mmg utk di makan pun cuppies nie).





Satu lagik suprised yg wat I blushing giler..biler Joo Tsong ajak I makan bersama2 dgn fund manager yg lain...Lei Hua pun ada samer. Rupa2 nyer..derang nk treat I makan for my besday. We all makan @ La Bodega. Sayang..I x bawak camera..kalo tak...leh snap pics ramai2...camera henpon tak kan tak ada?..ohhhh saya memakai henpon bodo2 ajer..tengah eyeing satu henpon nie...tu lar...tapak tangan x gatal2 lagik nie....eeisshhhhhhh biler ler nk dpt cik Bon nie?


5 comments:

sandal kecik said...

bes nya dpt suprised hadiah yek..mcm sdp je cupcakes tu.mmg syg nk mkn hihii.tp klu x mkn nk wat pe lg ek

Nurul a.k.a Riko said...

Li..
menda2 yg cute nie mmg sayang nk makan kan...

Nur a.k.a admansyah said...

Tahniahh... dpt adiah gitew! Aku tumpang gumbire coz nama same nagn I kan... ahaks!

Tso Jong tu ck=lient aku kan? hehehe...

Lovely Bella said...

Emm nyami.. nyami.. salam singgah!!

Nurul a.k.a Riko said...

Nur...

Tu lar..namer uolls samer. Sampaikan aku t'silap anto sms kat nko..ingat tak? cz sorang tu Nur OSK..& satu lagi tu Nor ECM...he..he.he.

Betui..betui..betui..she's yr client.

Lovelly Bella...
Tenkiu for singgah kat my blog.