Monday, January 08, 2007

Ilham's Birthday...

Today is my beloved husband besday. Pagi.pagi lagik aku dah wish him heppy besday...& aku pun suh si Sofea wish gak. This year, aku kasik present perfumed by Marc Jacob..aku suka bau perfumed nie..wangi seh. Alamak...besday card x sempat nak beli...ingatkan after amik sofea kat nursery..ingatkan nak singgah JJ nak beli besday card...cam maner leh luper nie...

Pagi nie aku dah lambat...elok ajer nak kuar umah...Sofea pulak cakap.."Ibu, sofea sakit perutlah..nak gi toilet..."...aku rasa grrr...grrr...dibuatnya. Beginilah sofea...ada..ada sajer dia nie. Sib baik...Alisa kecik lagik...kalo tak mahu fening paler den dibuatnyer.

Sampai kat kindie...elok ajer teacher bukak pintu keter..dia sibuk bagitau teacher dia dah balut buku...padahal semalam masa aku nak balut exercise book dia...takut sgt mama ct (her teacher's name) marah. Since anak aku dah 6 yrs old..all her exercise book kena bawak balik...tak macam last year..sumer teacher simpan kat school. Aku dah tahu pe'el anak aku cam maner...better aku balut buku dia awal..awal...kang x sampai seminggu mcm balut kertas belacan pulak jadiknyer...seriuss...my doter tak reti sgt nak jaga barang..

Aku dah lamer x amik pics anak aku....here is the latest...taraaaaaaaa....






2 comments:

LITTLE DEWA said...

dh ank dara la sofea ni... x lama lagi dpt la menantu riko ye... ikikiki...
alisa yg comel, sgt cute pakai gown...

sofea^alisa said...

mummy...
anak dara aku makin lamer makin notti ekee kee kee.... miss u ler...lamer x borak dgn mummy.