Friday, August 29, 2008

Salam Ramadhan

aku posing cam..ala..ala ustazah ajer..

Alhamdulillah...bulan yg aku nanti2kan...bulan Ramadhan...akan menyusul tidak lamer lagik. So with bottom of my heart...aku ingin meminta maaf jika sepanjang aku berbloggers nie...ada ter..ter..ter...ker...cam terkasar bahasa ker..so mintak maaf2 manyak..manyak.


Sebut pasal bulan ramadhan nie...aku tingin bangat mahu semayang terawih....cam masa aku bujang2 dulu. Mmg aku merindu...nak semayang terawih...buat semayang witir...issshhhh beshnyer.....

"Ibu..ibu nak interprem gak...w/pun saya belum mandi..."

Time nie..baru rasa...eeeeiii beshnyer kalo aku ada "maid"...leh tgk anak aku....kalo suh Ilham...dia pun nak semayang terawih...so end up....ahkak jugaklah...yg kena jaga my doters. Kalo ada "maid"...bulih ler dia jaga Alisa...then aku just bawak kakak pegi masjid...kan. Hellllo...wake..up..wake up...nurul...jgn nak berangan ada maid...he..he.he..he...ishhhh...baru jer nak berangan.



5 comments:

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

ala...aper salahnyer nak berangan pon...bukan kena bayar kan? hehehe..aku yg tak keje ni pon berangan nak ada maid gak...hahaha,aku pon nak ucap selamat berpose utk u nurul...bila kita ni bulih nak jumper yer?

LITTLE DEWA said...

aunT riko (ikut style dhani panggil nih :p)

alalalaa
sweetnye la...
bile kite nk jumpe lagi ni?
indu plak ngan alisa :)

Nurul a.k.a Riko said...

janna...
nanti kalo cuti sek. kita jumpa..jumpaan yer..sekali dgn Ed. Jom..berdimsum.

mummy...
Ha'a..jom kita jumpa..jumpaan..meh ler...jumpa..jumpaan sekali lagik..kali nie..kita dgr pulak Alisa yg pot pet..pot pet..he..he.he.

mummysyafie said...

riko..lain la muka wakti kiter jumpa ari tu..

hihihi..bertambah ayu gitew..

selamat berposer

Nur a.k.a admansyah said...

Wahh... posing nampak? rase-nyer... hang tak penah tempek pic single cenggitu kat blog kan? heh..heh..

Aku pun teringin nak terawih ramaiX2.. tapi apa-kan daya! but, hang buleh wat kat umah jer cuma `tak syiok ler' kannn?