Monday, January 12, 2009

Duke Highway...besh!

Thanks God! I was so excited & mmg looking fwd to use new highway. Finally, this evening..I try to use fm Jalan Jelatek back to my home.

Very…very the convenient…just take a few minutes only…fm jln jelatek….then exit kat AU3…near the roundabout….dah sampai to my apt…taraaaaaa.

Furgggghhhh….mmg lega…no need to pass by JJ....no need to pass by Petronas..yg ada M’cdee & Giant ..kalo tak ....fenart tawww nak reka alasan tak mo gi kat tmpt yg aku sebut tadi…sokmo aku ckp kat Alisa…”JJ tido…..mcdee…pun tido sebab dh malam…” & b'macam2 lagik aku reka tak mo gi tmpt tu. al-maklumlah...mmg hari2 kena lalu kat situ...once in a blue moon...mmg aku singgah...tapi kalo hari2...bulih broke aku dibuatnyer.

So mmg ku suker..suker..suker…dgn Duke Highway nie.

7 comments:

Personage said...

i nampak Duke Highway nie kalau nak hantar my bibik balik AU2 (eh dkt ker dgn kawasanmu), if i datang dari Kepong.

so kan, kalau i masok ikot Duke Hiway tue, it will be much nearer la eh instead i kena lalu dpn Bukit Antarabangsa sumer tue to get to AU2??

Pls advice, bebeh. Spank you!

Adrina Adi said...

first time ed dengar ni. kat mana yer? lalu setapak tak?

LITTLE DEWA said...

i hav no idea watsoever! aku ingatkn movie title! hahahaha :p

Nur a.k.a admansyah said...

Mmg ko tak sabar...

ckp nk try hr fri but...

aku maybe weekend kot coz blk keje lambat tawww... kol 6.15 br leh out fr ofis! sedey ooo...

Nurul a.k.a Riko said...

Tina bebeh..
Au2 tu..mmg dh kira dekat bangat dgn rumah aku..kira cam bernebor gitu.

pasal duke highway nie...aku rasa..kalo u fm Kepong..u lalu kat mrr2 then bulih guna exit Taman Hillview Interchange.

Ed...
eh..betul ker 1st time dgr duke highway nie...akak rasa..cam kat Setapak pun ada..dekat dgn area Sentul.

Kalo salah ya ampun..belum khatam lagik part belah setapak...

Mummy...
aku dulu kan..masa 1st time dgr ini nama...rasa cam ehhh...ada kerabat England ker nak wat projek highway nie.

Nur...
mmg aku tak sabo tawwww..he..he..coz dekat bangat dgn rumah.

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

baper hinggit tol duke highway nih...?hehehe....

Adrina Adi said...

oh udah nampak.

dia tulis besar2 DUKE HIGHWAY

funny name tho