Monday, January 19, 2009

Alisa turns to 3 yrs old....

Hari nie Alisa dah 3 yrs old alredi….issshhhh rasa cam baru ajer aku lahirkan alisa…tup..tup..dah 3 thn…kejap ajer masa berlalu.kan. Alisa pun dah pandai ckp….n dah pandai comment yewwww.

Nk tahu comment aper…yg buat aku rasa cam nak pengshan..she told me.that…..”ibu emuk”…huwaaaaaaaaa. Cam nk nagish pun ader…huwaaaaaaa…sedih..sedih biler my doter sendiri bilang aku sudah gumuk….tak suker..tak suker..tak suker.

So utk besdas gal hari nie….aku baked cupcakes for her. Dah lamer aku x main tepung kat dapur…sonok gak main tepung nie…dpt pulak assistant chef yg suka dok menerai rasa apa yg aku buat…belum letak dlm oven..dia dh rasa dulu..hemmmmmmmm…..kakak….kakak…peh tu pandai lak kakak comment ckp spelling besday aku salah....suppose Birthday....ala..since aku x mo letak cupcakes manyak2..tu psl aku tulis cam ayat simple2 ajer..
.

My 1st attemp nk wat cuppies nie...Hepi Besday Alisa

Senyum girang ajer...my 2 little princess nie..

pasan tak....alisa ada wing kat belakang...he..he..he

12 comments:

Personage said...

cupcakes!!! jumpa jumpaan lenkali kena bawak nie ;) ekekekek

btw, happy birthday alisa!!

time flies!! kejap ajek dah 3 tahun...dah tinggi manalah alisa nie yek??

you were blessed with wonderful daughters beb....

baby102 said...

Happy B'day Alisa.

Wah pandai buat cup cakes. Nak order utk bday aqil boleh? heheheheh

yup ni kalau jumpa jumpaan kena bawak.

Adrina Adi said...

happy birthday!

from : aunty ed

Sherry Said said...

happy besday 'twin' akief lain mak lain pak.. hehehehehe..

semoga dikurniakan yg terbaik dari DIA selamanye..

muahhhsss!!!

psstt... yezzarrrr.. nice cuppies.. nak jugakkk.. *wink* *wink*

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

happy 3rd besday utk alisa cumell....! wah, misit alisa suker banget (tiru ayat ko,hihihi) dapat makan cupcakes yg ibu dia wat sendri kan..? all the best utk sweet little alisa!

LITTLE DEWA said...

hah rajin wat cuppies!
happy bday dear alisa...
dpt barbie castle x?
hehe

mummysyafie said...

riko, aku hari² kena kutuk gemuk tau. esp anak yang no 2 tu..tengok je cd "norbit" dier akan kater macam mummy..sadis tol tau

mummysyafie said...

sori..

Happy Birthday Alisa

sandal itam said...

wah..dh besar yer alisa..aku ingat lgi dulu..ko paling ssah nk dpt alisa ni kan..hpi birthday gurl

Nurul a.k.a Riko said...

Tina bebeh....
sure laling...kalo ada makan2..nanti aku bawak yer.

tinggi alisa nie...aku rasa cam Muiz gak may be alisa nie rendah sikit dari Muiz.


Baby...
nko kena rasa dulu...then baru leh order gituk...he.he.he..


Ed/Sherry/Janna...
tenkiu for the wish...mwah..mwah


Mummy..
x beli Barbie Diamond Castle...besday gal nk bj gon cam ala2 Princess..so ibu dia..layan ajerlah.


Irah...
mmg sadiskan biler anak kata kiter nie gemuk....huwaaaaaa padahal berat ibu dia dah turun...skrg dh 55kg.


Lili...
betul tu...mmg susah aku nk dptkan alisa nie...2 kali gugur..so biler dpt Alisa nie...rasa cam gigted sesangat..mmg syukur alhamdulillah.

`NORA~ said...

happy birthday Alissa

Nurul a.k.a Riko said...

Nora...
thanks dear.