Friday, May 22, 2009

My doters favourite place.

Ilham & Alisa (Cha) enjoying their meals.

Last wiken we all sefamily gi dinner kat Oldtown White Cofee @ JayaJusco AU2. Nie mmg tempet peberet kakak & Cha. Since last week Cha was not feeling well, makan pun cam tak berapa nk makan sgt. So we decided nk bawak di gi restoran nie. Alhamdulillah, Cha makan jugak w/pun tak habis sgt.

Alisa mmg suka makan roti bakar (double).
Setiap kali dtg sini, menu wajib utk kitorang order adalah roti bakar double. Utk Ilham & Kakak derang lebih gemar makan nasik ayam rendang. Utk ibu pulak...jap yer...scroll down pllissss.
>
>
>
>

I order nie ajer

Kakak suka makan nasi rendang ayam, roti bakar & air yogurt strawbery. Biasanyer portion utk kakak di kongsi bersama dgn ibu dia. Ibu dia gemor ratah2 ayam rendang then sambal ikan bilis pun sedap.

6 comments:

LITTLE DEWA said...

alah riko!
dh lama craving 4 roti bakar & a nice cup o coffee camni!
buat gwe terliur sungguh!

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

wah...sedap nyer roti bakar...tingat roti bakar kat Hai Peng....hehehe....

Sherry said...

yeay!!!

nanti bleh ronggeng 2 families bersama2..
coz kami sekeluarga pun suka banget makan dekat sini..

beb..

ilham sama babah la.. suka makan nasi lemak rendang ayam tu..

aku suka roti dia cicah kari ayam dia.. mabeles sungguh..

danish n akief plak.. suka cicah roti dengan half boiled egg tu..

yg lil one .. apa disuap .. sumer ok je.. hehehehe

Nur a.k.a admansyah said...

alaaa... ni dah kali ke-2 aku type! tenet down td...

Aku hariX2 buat roti bakar exp utk aiman. die suke bangettt... tapi roti gardenier tak brp best compare to kat kedai, kan? cecah lak ngan kopi... adussss

Nurul a.k.a Riko said...

Mummy..
Nanti dtg KL, meh lah pekena sechawan!

Janna..
Aku pun dok teringat kat Hai Peng.

Sherry..
kan..mmg sedap & mmg sesuwai utk family cam kita nie.

Aku dah pernah cuba roti cicah kuah kari kt situ..mmg sedap tp bulih tak aku ckp...roti tu cam tak cukup ajer utk aku..he.he..he.

Nur..
Ha'a..roti brown tu mmg sedap & the one n only kt KL nie.

Roti gardenia mmg tak baper besh kalo wat roti bakar..kena beli roti benggali jugak yg sedap.

Sherry said...

nurul..
hahahaha.. aku ingatkan aku je tak cukup roti tu..
tapi aku redho beb 2 keping tu.. coz kari ayam tu itself pun kalori udah tinggi giloz.. hahahaha