Friday, July 27, 2012

Gambo apa ada dlm henpon kakak.....

Pagi tadi dok belek gambo dlm henpon Kakak....biasalah ibu dia nie.. suka csi....gambo apa ada dlm henpon Kakak dan jugak text yg kawan2 dia antar....mmg ahkak baca....kena filter yewwww...maklumlah dah anak dara sunti kan...so start from now kita harus tahu dgn saper dia berkawan....apa dia sembang dgn kawan2 dia...etc...etc...'kan chiong' sungguh ahkak nie kan....

Ntah...tiba2 jer nak buat posting pasal gambo dlm henpon Kakak....apa kes ntah ibu dia nie kan....layan ajerlah.



Gambo kat atas nie....gambo kakak dgn kawan dia Afrina.  Masa nie...derang gi Putrajaya utk School of Rock....



                                     Gambo yg warna pink nie......barang2 kesayangan kakak




                                    Kumpulan One Direction pun ada gak dlm henpon kakak gak....




Kenal kan dgn gambo kat atas nie....gambo adik kesayangan Kakak...tak lain dan tak bukan Cha.  Nampak lain pulak wajah Cha...bila amik position mcm nie.  Kakak kata....dia amik gambo Cha nie petang semalam.  Mesti masa nie...Cha penat sebab poser kan....siyan anak ibu hehehe....eh jap yer..awat mulut Cha nie muncung nie....sah....kakak yg suruh Cha posing mulut macam tu kan.....KAKAK!......



2 comments:

Ct R Miena said...

heheheh comel.. berapa tahun umur chaa ni???

Nurul a.k.a Riko said...

Ct R Miena...

Terima kasih...budak2 mmg sumer comel2 kan....umur Cha 6 tahun.

Thanks yer visit blog ahkak.