Tuesday, October 03, 2006

Thanks to Auntie Adrina






On behalf of Alisa...aku nak ucap bebanyak tima kasih pd Nasi yg sudi bagi kasut adidas kat anak aku. Tomey pulak tu...nak tengok tak kasut tuuu...tu yg alisa tgh pakai tuuu...kasut dari auntie nasi .

Aku kenal dgn nasi impit nie pun...kat satu forum yg mmg glamer...Aku dulu bukan ahli aktif kat satu forum nie...just datang & view ajer...kalo rajin aku reply..itu pun boleh di bilang dgn jari. But now...cam addicted ler pulak...satu hari x masuk...cam tak complete ajer hari tu...ekkekee keee.

Kat situ aku jumpa dgn geng baru aku...spt Shinky,Nasi Impit, Katak Kiut (KK), Tina, Baiti, Sofeya, Spidernfly,Cik dee, Storm, Blueharp, Mummydhani, Bluejambu, Osheenz, Jasmine_dpc,Kawahapi,Cempakasari,Vizier, Ananur,Baby..dan ramai lagik.

Aku suka kat korang sumer...dan korang sumer mmg besh.

8 comments:

adrina adi said...

alohh alohh.. comeynya dia. padan pulak yer kasut tu. nanti simpan kasut tu baik2. leh kasi adik lak pakai. opsss

sofea^alisa said...

nasik..aku pun sayang bangat dgn itu kasut..ingatkan kalo raya nanti..pakaikan kasut tu jugak..sooo sweet. Lebiu.

lyn hazirah said...

awwww.... you pun besh la riko!!! :)

lyn hazirah said...

paging for riko... itu link to my blog is my old blog la... aiseh kasik update la riko

sofea^alisa said...

spid..
sorry laling...skrg jugak aku update...toceh.

janna w.m mokhsin said...

waaa...riko, kita letak u punyer link kat kita punyer blog aa...!

LITTLE DEWA said...

ayoyo... cute nye alisa... muah!!!

lyn hazirah said...

ekekeke riko laling...sorry again la.... i dah berpindah ke fotopages la dear...nanti bagi tukar link tu lagi sekali ek...aiyah sorry manyak2 la riko