Friday, December 14, 2007

Alisa demam....

Dh 3 hari Alisa dok demam...badan cam dedar ajer...susah hati aku dibuatnyer biler anak dok demam nie...tp Alisa tetap aktif ajer main & makan pun ok.

Last Wed. aku dah bawak dia gi clinic...tp this time aku just gi normal clinic ajer...biasanya mmg aku gi paediatrician...tp since Dr Shana gi Mekah...aku just gamble ajer gi clinic yg dekat dgn umah aku. Hemmmmm...nampak gayanya petang nie aku kena gak gi clinic Dr Shana nie....coz Alisa mmg dah serasi dgn ubat kat clinic tuuu...tak tawww ler Dr aper yg relief dr Shana nie....tak perlahhhh...janji Alisa cepat sembuh.

Hari nie...hati aku cam blooming..blooming gituuu...ingatkan tak aku citer about co. lunch?..he..he..aku dah kasik a few list kat my boss...then my boss cakap...yg lunch buffe kat hotel Le Meridian tu quite interesting gak. He asked me whether I had try that food or not kat situ?...aku just cakap...tak pernah. So, he asked me to go to that hotel to test, try & rasa wheter nice or not ..dun worri about the bills...u can claim back to office. Yahooooo...yessszaaaaa..syioknyer. May be nx week I'll ask Aishah & Jessie to go with me...syioknya...jalan..jalan ..test makan.

2 comments:

Ajleaa said...

the food kat meridien so-so la...not so marvellous..but not really sucks though...my suggestion, try somewhere else la...heheheh...hilton maybe...

sofea^alisa said...

hi kak long..missed u so much.

yes I've try kat KL hilton before ..the food was okey.. then kak nurul pun dh gi food testing kat le meridian..quite like it yg le meridein punya. May be the environment & space pun quite huge..tu yg kak nurul berkenan tu.