Tuesday, April 29, 2008

Result Exam Fomative Kakak....

Aku nk update kakak punya result exam...so far aku rasa okeylah...cuma aku rasa dia kena byk buat revision utk bahasa Arab. Aku nak ajar sgt bahasa Arab...aku mmg x pandai bhs arab...since masa sek. dulu mmg x ada subjek nie. ..tp kalo yg simple..simple tu..aku bulih ler lagik..kalo yg susah tuu...mmg s.o.s kat my sis. (mak su) since dia study kat college islam..so ada lah penyelamat kakak....kalo aku? ....kakak yg ajar bahasa arab kat aku...he..he..he..he..

Utk subjek maths pulak...aku tgk..okeylah...cuma ada satu soalan tu...kakak x baper faham soalan...abis sumer salah...ada 12 markah kat situ...gone cenggitu jer...yg aku pelik...dia leh jawap soalan yg samer kat tmpt lain...cuma biler cikgtu twist ajer ayat tu...kakak x reti nk buat.

BM pemahaman 100%, Penulisan 100%
BI 98 %
Maths 88%
Science 100%
Ag. Islam 88%
B. Arab 78%

p/s: mak su...bulih tak dtg kl...ajar kakak bahasa arab...bulih?..angguk...bulih ler....bulih yer.

5 comments:

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

wa...tahniah untuk sofea...satu mesia tahu resulf sofea,hihihi.

Nurul a.k.a Riko said...

janna..
as requested by our bestfren..Nur..tu yg aku tempek result sofea.
maner ada satu mesia tahu result nie laling...just kengkawan kita ajer.
sophea dah exam?

lenny said...

dah ada... ok ler tu! (tagline kakak siti kat AF6...) heh..heh..

hmmm... 100% for 3 subjects? bagusss... ye-lah kita mmg puashati tapi takbleh show kat depa nooo! kita nak dieorg improve more & more...

pssstt: hang bg hadiah aper? or... nak combine ngan exam PKSR nanti?

Nurul a.k.a Riko said...

nur...
mmg x janji apa2 kat sofea...since her result quite ok...aku bought her shoe masa gi the curve.

Anonymous said...

hye....nak mak su dtg sn ajr kakak b,arab...boleh..tp mak .su xde cuti lagi...kalo ada cuti mak su dtg sana ..k