Friday, September 03, 2010

Citer hari Jumaat.....

Hari nie Friday!...budak2 sek. ada yg dah start cuti....mcm Kakak. Since cikgu Kakak kata...saper2 yg tak mo gi sek. pun tak aper (read: sporting betul cikgu Kakak) cz hari nie tak ada belajar....just tgk persembahan ajer...terus Kakak ckp kat aku yg dia nk gi rumah mak.

Aku kata sila tanya Abah.....---------> Abah kata " bulih...dgn syarat, malam karang kena buat double maths punya exercise!". Terus Kakak senyum sampai ke telinga.

Semalam, BFF kat opis aku nie ajak gi Pavvilion..since semalam aku bz skit kat opis...so x dpt pegi. As promised dgn my BFF...lunch karang kitorang akan menapak ke sana (read: dekat ajer dgn opis aku).

Aku ingatkan mcm nak carik Top kaler Futschia.....utk aku...tak pun...aku nak carik sandal raya (read: peh tu claim kat Ilham...amacam...bijak tak????)...knowing ahkak sorang nie kan...mesti ajer ada menda mengarut yg bakal aku beli...hemmmmm.

Tiba2 aku rasa mcm nk tergelak biler BFF aku kata...."jom kita perabis duit kita kat sana".....ha...ha..ha...(read: aku gelak mcm jin kejap)..........."aku dah lamer perabiskan duit.....now duit pun dah slim mcm tiang lampu ajer....".....Huwaaaaa.....en. somi...kalo baca blog isteri mu yg terchenta nie....ada pesanan dari penaja ------> "tangan yg memberi.... lebih baik dari yg tgn yg menerima"....(read: terkedip2 mata aku mcm kucing dlm citer The Shrek).

6 comments:

-haLi3isa a.k.a L3ha, MY- said...

hahaha~ nie mesti kes dha berabis shoopping nie~ keeke. bila balik kg nak beraya kak? hehe

uisssshhh. suka si kakak nak cuti nie~ hehehe,

Nurul a.k.a Riko said...

Leha..
akak balik kg. Khamis depan...lepas sahur.

-haLi3isa a.k.a L3ha, MY- said...

huhuh~ bestnya dapat balik kg~ kg mana balik?

Nurul a.k.a Riko said...

Leha..
Akak balik kg. hubby akak kat Ganu...na na..na..na Ganu kiter.

farra8979 said...

hiihiihi.. sian encik suami yer.. lambat..

Nurul a.k.a Riko said...

Farra..
ha..ha.ha..t'gelak kejap. Siyan kan...en. somi ..kena jadik banker hujung bulan nie..he.he..he..