Thursday, September 23, 2010

Main Layang2 @ Pantai Batu Burok

Cha sedang cuba naikkan layang2


Nie..kira last entry aku citer pasal pantai batu burok nie. Sila jgn muntah ijo wokey. Kalo gi pantai batu burok, mmg tak sah kalo tak main layang2. Everytime dtg sini, sure kitorang beli layang2 baru...ohhhhh...nak beli layang2 pun fening kepala gak...Kakak nak gambo yg nie...Cha pulak nak gambo yg tu....masing2 nk pilih layang2 sendiri....so kena guna kuasa veto en. somi...beli layang2 gambo Disney Princess...senang citer...Cinderella pun ada, Snow White pun ada...Princess Belle pun ada...so tak adalah gado2.

Nampak dlm gambo...cam beria...ia Kakak & Cha main layang2....tp HAKIKATnyer...adalah tak sampai dlm baper minit ajer...peh tu masing2 sibuk dok main pasir nak wat castle.....Cha lagik besh....dia ckp nak buat 'kubur'....terus muka aku jadik pucat....eeeiiiii....seramnyer.





Sepanjang kitorang beraya kat Ganu....mmg hari2 gi Pantai Batu Burok...meaning 4 days in a row kitorang dok gi pantai main layang2. Dah lah panas terik kat sana....mmg kelam muka aku kalo balik KL nanti....sungguh tak besh!




End up...bukan my doters yg main layang2....aku jugak yg kena pegang tali layang2 nie....sementara sumer dok sibuk main pasir.

8 comments:

Hairil Rizal said...

Hahah.. pernah dpt xperience camtu gak. Memula my daughter nak sangat main lelayang ni. End up, kita yg main. Dia pegi tgk TV!

Nur a.k.a admansyah said...

so far kt cnie... kami amik angin & tgk layangX jer! tak pun ada playground beso kannn blh sana tu... 3A pulun-lah!

p/s: ibu tu.. gaye main layangX2 sungguh ayu-lahhh

Fertzy said...

eiii cantiknyer baju dan tudung awak. saya sukerla........hik hik hik

:: iManja :: said...

ewahhh seronoknyer....bersiaran di pesisiran pantai gitew

ayin~weeweet said...

suwitnya akak main layan2 pakai bj kurung.gadis melayu terakhir :)

Nurul a.k.a Riko said...

Warlord...
Ha..ha..ha...kan! Mula2..before nak main layang2 nie...mmg excited sgt...tak sampai baper minat...terusss kita yg main kan.

Nur...
Ibu dia 'ayu' cz tu masa Raya Ke-2..harus amik mood raya lagik...he..he..he..

Tina..
Mekacih...he..he...terus kembang sekejap.

Sue..
Mmg seronok bersiaran di tepi pantai...cz mmg susah nk gi pantai lepas nie.

Ayin..
Ahkak amik mood raya...tu yg pakai bj kurung tu...kalo tak....tak koser tawwwww nak pakai bj kurung bagai kat tepi pantai...he..he..he..he.

Nur a.k.a admansyah said...

APE-KAH MASALAH YG KO HADAPI WAHAI CIK RIKO KU INI? KNP DH 4 HR X UPDATE...???

ADAKAH...
1) MSLH BEREBUT LAPTOP DI RUMAH?
2) BZ OFIS.. BLK PENAT?
3) OPEN HS BYK SGT.. SAPAI X TERKEJO N3 hahaha

Nurul a.k.a Riko said...

Nur laling...
No.1 & No.2 tu..mmg sangat..sangat betul..cuma No.3 ajer yg salah...tettttttt.

Apa kata No.3 tu aku ganti dgn aku dah demam citer korea kat channel 303..he..he.he..especially time malam.

Thanks Nur cz prihatin kat aku....sayang nko.