Monday, March 12, 2007

Adoiiii..I've been tagged too.

Aku kena tagged gak...dgn Jannah..jaga nko....huh..huh..huh...

1) Masa driving kalo dlm jem…tgn aku nie sure nak manja manjaan. Kalo dlm keter, aku suka pakai hand therapy…especially biler pakai rosewater….harum semerbak ajer dlm keter…then biler jem lagik kat depan…aku pakai lagik ..sajer jer suka tgn aku nie moisturize sikit…

2) Suka spend duit utk my loving family..mesti aku beli baju utk Iham, Sofea & Alisa…sampai umah…Ilham sure tanya…”baju utk Yang tak ader ker?...entahlah..kenkadang mmg lupa utk diri sendiri tapi aku mmg suka membeli utk org yg aku sayangi…TAPI once aku shopping utk diri aku…mmg shopping giler..giler..punya.

3) Kalo baca paper especially paper The Star..mmg aku suka baca pakej Trarvel Tour yg buat promotion...entahlah..walaupun aku bukan nak pergi melancung or tak berwang nak pegi to ober-c..tapi aku mmg suka baca pakej or harga yg di tawarkan...then mulalah berangan..kalo ler ada duit...harus aku pegi kat sana...


4) Aku mmg suka accecories..especially crystal…kalo ada duit..mulalah aku pegi ke Ampang Park…jumpa auntie yg keja kat kedai crystal kat situ…entahlah…mmg kenan sgt dengan rantai tangan crystal nie…I like..I like…ada gak 2 bracelet crystal yg habis di kerjakan oleh sofea…tapi aku ttp beli gak.

5) Kalo hari wiken..aku suka memasak…sampaikan Sofea cakap..aku nie masak mcm Chef..kembang semangkuk kejap di buatnyer. Since, oven aku rosak..dah lamer aku tak bake cake or buat cookies. Hemmmm…nak ayat Ilham suh beli oven baru ekkee kee kee…

6) Aku nie mmg hantu laksa…just name any kind of laksa..sumer aku suka..laksa penang, laksa johor,laksam..sumer adik beradik laksa aku suka…mmg aku suka makan laksa.

ok...skrg nie aku nak wat announcement....akui officially tag the 6 of you cumi, cik dee, sabb, blueharp, sherrie & che ta


6 comments:

janna w.m mokhsin said...

riko...ko nak beli kristal meh ler saboh nie.....byk....hehehe

sofea^alisa said...

janna..
kalo aku datang Sabah...konpem aku contact nko punya...he..he...he..

su.anne.na said...

hahaha.. riko.. aku pun dah kena tagged. tajuk yg sama. sila la ke blog aku ye. :)

sofea^alisa said...

cumi..
he..he..he...soli laling..nko pun dah kena tagged yer...

ok..nanti aku singgah nko nyer blog..tatitu

LITTLE DEWA said...

ikiki
baaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiikkkkkkkkkkknye belikn bj unt anak2 & somi je...
bagus btul...
kalu aku ni, beli unt dhani, dhani, dhani,dhani, dhani... unt aku, aku, aku, aku,aku... pastu dada...
pastu dhani, dhani, dhani,dhani, dhani.... pastu aku, aku, aku, aku, aku... then dada.
kire nisbahnye 5:1 la
ikiki

sofea^alisa said...

mummy....
he.he.he...tu yg weired about me. Mesti ingat nk beli baju utk Ilham & my doters...
suka tgk derang pakai baju tantik..ekeee kee