Friday, March 16, 2007

Alisa dah jalan....


abaikan sore aku & adik aku...dlm video clip nie yer..
Alhamdulillah....last Tuesday Alisa bulih jalan with a few steps. Seronoknyer masa tu terus aku called laling aku Ilham...at last jalan jugak alisa he..he..he..he.. bukan apa..ramai org dok tanya aku biler Alisa nak jalan...selalunya aku bagitau kat derang...otot dia belum kuat lagik sebab itu she's not ready yet to walk.

Alisa t'jatuh slps beberapa langkah

Sofea masa nie tak mo bergambo coz dok leka main Barbie kat internet. Last nite aku marah dia cz tak tido lagik even dah kul 12 lebih,,..still dgn barbie site dia tu. Biler dia tido...dia leh ngigau marah.marah aku.cz tak bagi dia main internet siap sebut nama Ibu..Ibu..cam " Ibu nie....biarlah...kakak nk main gak" then mulalah dia merapu.aku bukan x bagi dia main internet..tp kalo dah 3 jam...tak gerak...gerak dok kat situ ajer....panas gak hati nie..he..he..he..sib baik cuti sekolah...kalo time sekolah mmg aku selalu suruh dia tido awal.

8 comments:

ciku_nunu said...

yeyayayy!! congrats to alisa!! nanti blehla dia beli ksut banyak2... yeayyy!!

perghhh...canggih tul sofea..baru tadika dah layan tenet berjam jam... huhuhuhu... nunu dulu baru nak kenal tenet masa dok kat matrix.. alahai.. majunya budak2 zaman sekarang.. malu mokcik!!

LITTLE DEWA said...

ciku
mmg la bdk skang ni sgt advanced, especially bdk2 big cities cam kl tu...

riko
yeay!!! sure letih skang dok kejar alisa... bile mcm2 aznil beb? ke dh lepas?

sofea^alisa said...

nunu..
budak zmn skrg dah advanced...x cam kiter dulu.

sofea ..dia tahu baby kuar ikut maner...kalo aku dulu...x belajor sains..mmg aku ingat baby kuar ikut perut.

mummy...
aku rasa after AF5 kut...kalo dia on air I'll let u know bebeh..miss u ler laling..

adrina adi said...

yeay, sudah jalan itu budak. apsal aku tak leh view video tu darling?

sofea^alisa said...

ed,
aku rasa kena tunggu lamer sikit..video tu mmg cik embab sikit..he..he..he..he..

LITTLE DEWA said...

hihi
flattered 2 know ade gak org indu kt aku
pulun wat kj la riko...
bz! bz! bz!
huhu

su.anne.na said...

riko..

sangat cumil anak ko.. sangat2 cumil.. yg paling excited mesti yg tukang amik gambar & yg cakap "tateh" tu kan? heheheh

sofea^alisa said...

cumi..
betui tuu...konpem ibu dia yg terover..ekekee keeee