Thursday, March 01, 2007

Cerita Mimpi Sofea...

Nak dengar cerita mimpi saya tak?
Sofea citer kat aku...dia mimpi dia ada boyfriend mat salleh...adoiii kelakar pulak aku dgr. Siap dlm mimpi dia tuu..ada kawan dia..si Damira. Yang aku tak tahan..biler dia cakap..."lega rasanya dpt dia"...
aku tanya..dapat saper yg dlm mimpi sofea tu?...anak aku cakap..."org puteh ibu.....hensem".
So..aku provoked dia..cam maner boyfriend yg minat sofea tuuu...dulu dia pernah citer kat aku..ada sorang budak nama Irfan minat kat dia....Yg tu..sofea tak mo lah...sofea nak minat org puteh pulak then she told me that dia kawin dgn mat salleh...aku pulak terkejut...siap bulih mimpi kawin kawin tuuu...yg aku terkezut..biler dia cakap...mat salleh tu dukung dia...amboi..anak dara sorang nie..advance kemain...nak babap nie..notti ler dia punya mimpi...
Taraaa....

Sofea: Meh kakak dukung...nak tak...

Alisa: Oh tidak...tak mooooo

6 comments:

LITTLE DEWA said...

lawaks btul la sofea ni... abih la riko, kwn tu minat mat salleh la... haha

sofea^alisa said...

mummy..
ekke keee.. tu ler..lawak anak aku sorang nie.

ciku_nunu said...

hihihihi... siap leh cakap "lega rasanya dapat dia.."hahahaha... sofea ni banyak sangat tengok drama kat tv nih!!

janna w.m mokhsin said...

adoi...tingginyer taste anak ko riko...! nak mat salleh tu..hihihi...tu baru 6 tahun tu...tunggula dah besaor sikit lagi...my sophea pon dah siap plan dah,bila dia besar sok2 dia nak anak dia panggil dia UMI...hehehe,anak aku..ko main ler puas2 dulu wei!

janna w.m mokhsin said...

riko..u've been tagged....checkout my blog

sofea^alisa said...

nunu..
tu ler.. anak dara aku sorang nie...mmg pengaruh tv nie..

janna..
tu ler..bebudak skrg..dah advanced..kiut ler anak nko...ekee kee siap nak panggey UMI..cayalah..ekee kee

lor..aku kena tagged gak ker...hemmmmm jenuh nak pikir & tulih nie..