Wednesday, October 08, 2008

3rd Raya

Tak abis lagik citer raya I nie kan....he..he..he..
mmg raya sakan tahun nie...utk 3rd raya...Mok Yak kat Losong ajak dtg rumah dia..utk makan2 tgh hari &...lauk mmmg mebeles...mmg sedap.

Aku kan...raya nie..mmg asyik makan ajer kejanyer...Dah lah tu...masa 2nd day raya..my mil buat sup ekor...mmg terangkat abis sup ekor tu...sedap bangat...(dlm hati...abislah...sure badan I naik lepas nie...)

Me with Ma & Abah....

Dlm sibuk2 amik gambo raya...aku hampir terlupa nak bergambo dgn my parent-in laws..sib baik sebelum kitorang gerak keluar ke rumah Mok Yak...aku ajak Ma & abah bergambo dgn aku...wat kenang..kenangan..ekekekk keeee.

Kakak tak ada dlm gambo...sebab dia dah ikut Kak Ti gi rumah Mok Yak dulu.

Lepas gi rumah Mok Yak...kitorang gi pantai bt burok...cz kakak nak main layang2. Tapi main kejap jer...coz lepas tu..dok sibuk nak main pasir. Nak tahu..saper yg kena main layang2 lepas tu...ahkak gak yg kena main...cz Ilham, Kakak & ALisa nk main pasir kat pantai. Lepas tgk...aku dok pegang tali layang2...Alisa lari kat aku nk main samer...he..he..he..

Sambung lagik..he...he..he...

Lepas kitorang gi pantai bt burok...terus gerak gi rumah Mat Arshad..(member chess Ilham). Makan lagik...kenyang makan nasik kat rumah Mok Yak tak abis lagik...so aku cuma makan ketupat palas dgn rendang...dessert puding fruit cocktail (yer ker spelling nie..?) pun sedap..mmg pandai masak Sue (wife Arshad nie).

2 comments:

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

wah....sukaknya aku dgr ko syiok beraya kat Ganu...tgk kan gambor2 pon leh nampak meriahnyer....ni yg wat aku tak sabar nak balik kampung nih....

Nur a.k.a admansyah said...

camner aku leh ter-tinggal tren nie! dah raye ke-3 dah..
Best kan gi PBBurok? even takleh mandi tapi pemandangan-nya mmg ori gitu! nakX2 ms drive spnjg pantai tur... best giler! Abg Arshad? eh... aku ingat gak kat die ms teman hang dedolu, kan? anak brp dah die yea?