Monday, November 03, 2008

Kakak oh kakak...

Wahh...dah lamer banget aku x citer pasal kakak kan..skrg nie..kakak makin nottie tawwww..sokmo dok buli Alisa..he..he..he..tp aku tahu..dia mmg sayangkan adik dia yg sorang nie...cuma suka ngusik ajer. Biasalah..dah namanyer budak2 kan...tp kdg2..hangat gak hati aku nie..he..he..he.he..


Skrg nie...alisa punya pesen ..kalo kita tanya dia...soalan...then at the same time...kita kasik 2 jawapan...sure dia akan jawap jawapan yg last sekali. So..time nielah..kakak suka ngusik adik. Geram tawwww...aku kadang2 tgk kakak dok tanya alisa mcm2. Sumer soalan...nak kenakan adik dia sorang tu.

Kakak: Cha...cha puteh ker hitam?
Cha: Itam..

Kakak: Cha...kurus ker gemuk?
Cha: Emok...

Kakak: Cha...kaya ker miskin?
Cha: Ekin....

Tak pun....kakak akan tanya soalan pasal dia pulak...kalo dia dah x ada idea nk tanya adik dia sorang nie.

Kakak: Cha...kakak buruk ker cantik?
Cha: Antek..

Kakak: Cha...kakak hitam ker puteh?
Cha: Uteh...

see....mmg very the pandai kan kakak nie...tang dia...sumer yg elok dia letak last sekali.

5 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
adrina adi said...

heheheh... kelakar la si kakak ni. pandai dia mengenakan adik dia. ekekeke... serius lawak giler.

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

hahahaha...sabor jelah sofea....tunggu la kalu dia dapat adik lagi, nanti adik2 dia tag team lawan bulih dia plak,ekekek.

Nurul a.k.a Riko said...

ed..
tu lah...siyan aku tgk Alisa..cam redho ajer.

janna..
kan..tunggu 2 thn lagik..kalo ada rezeki...sure team adik dia dok buli dia pulak.

izman said...

ha.3x. anak bongsu akupun camtu. jawapan dia semua pihak terakhir tu.