Saturday, February 21, 2009

American Idol

Dah lamer x folo reality tv show nie. Skrg nie aku dah terjebak dgn American Idol. Nie pun sebab nebor sebelah meja aku asyik dok citer american idol nie kat aku. Mula2 aku x amik port sgt cz aku tahu, mmg aku x smpt nk tgk show nie cz my doters asyik dok tgk chnnel 615 ajer.

TAPI this morning, aku sempat tgk yg repeated punya kat channel 711. Besh pulak. Aku suka kat sore Danny Gokey when he was singing Hero by Mariah Carey. I like his version masa nyanyi lagu nie. . Ckp pasal Danny nie...dia baru ajer lost his wife 7 mons ago. Masa dia dok perfoms lagu Hero aku rasa dia nie mmg a real hero to his late wife. Pray hard for him, hopefully he will make to Final Top 3.


6 comments:

Nur a.k.a admansyah said...

amboiii... sempat lagi tersangkut dgn mamat salleh nie! aduhh... aku kalo M.Idol ker... A.Idol ker... aku tgk final jer! takat nk tau perkembangan jee.. minat? cuma Brad Pitt sorang jer... ahaks!

Aku dh jwb tag ko...

Adrina Adi said...

nak jugak layan american idol tetapi selalu tak ingat hari apa, pukul berapa? hihihi.. dok tgk ulangan jer.

ina said...

riko... i loikeeeeeeeeee him too!... dia dpt masukkk.. yesss... harap2 sgt dia yg menang... yeehaaa... -osheenzzzzzz-

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

hahahaha...ed ,sama la kita...konon nak tgk la..alih2...aik? dah final 3 dah,kwang3.

Nurul a.k.a Riko said...

Nur..
tu ler pasal...dh terjebak dgn AI. This time aku suka Danny & Alexis.

Ckp pasal Brad Pitt nie kan...sedihlah dia x menang Oscar..cam manerlah Sean Penn tu leh menang. Aku lak yg geram..nko geram tak hero nko tak menang?

Ed..
give me 5. Aku pun dok tgk yg repeated punyer. Tak silap aku...kul 6pm..then ulangan kul 8 pm..hari yg samer. Mcm aku...kena tunggu ulangan the nx day baru bulih tgk..cz biasalah..ada sorang Mem Kecik yg dok konker remoote astro sorang2 kt rumah aku tu.

Osheenz..
Hi laling...kita nie..mmg samer taste kan..ingat x dulu yg nko pun suka tgk movie yg samer dgn aku..kan.

beshlah makan dkt madam kwan hari tu..I really suka tul dekat yr bj kurung..so lovely gituk.

Janna..
aku pun..asyik beralah ajer dgn my doters..tak pun..kalo aku tgk citer tu..mmg x smpt nk tgk sampai abis..ada ajer gangguan lepas tu.

Adrina Adi said...

riko,
okay what sean penn menang? u should watch the movie MILK first. then only u know that he deserved the oscar. hihi..