Saturday, February 07, 2009

I need a break!

Yesterday, I’ve had a wonderful time with Baby! we had a lunch at Tony Roma’s @ Pavillion. We ordered set lunch Beef Ribs & for starter pulak we order Kickin’ Shrimp. The foods was so yummilicious & we enjoyed the foods tremendously!.

Then both of us jalan2 kat situ utk kasik perut nie digest kejap, maklumlah tadi makan kenyang tak hengat so we all decided nak b’soping kat tingkap sajes. Aku ingatkan mmg nk shopping kat tingkap ajer, memandangkan skrg nie kan crisis economy global, here n there everybody was talking about recession at Europe Country & yet bahang2 sikit2 dah mula merasa kat M’sia nie. Tetapi ada sorang ahkak nie tak insaf2 lagik yewwww.

Tu ler…biler dh masuk kat kedai kasut satu nie, I mmg dah berkenan kat one pair of shoe nie. Actually (ayat nk sedapkan hati…) mmg aku plan nak tukar kasut since the shoes that I pakai skrg nie mmg nak kena tukor yg baru.

Fm pavilliion we all menapak ke Sg. Wang …dah lamer bangat aku x gi sana. Tiba2 teringat balik pd zaman bujang2 time bercouple dgn Ilham dulu, every wiken mesti singgah kt sini. Hemmmmm…it was 1998…dh 10 thn berlalu…terasa time flies very fast..now aku pun dah ada anak 2..furggh makin b’tambah usia ahkak sorang nie yer.

Sebelum balik, me & Baby sempat singgah kat M’cdee makan eskem utk melepaskan dahaga.

Yes, finally I had a wonderful time in one Friday evening. Thanks Baby.

6 comments:

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

owh besh nyer....everybody needs a break kan? cam aku ni tak tahu la bila leh ada can to do things only for myself....I'm really looking forward to it...nak kena tunggu Aina besar skit....dem! I really need my "me"time...huhuhu.

Sherry Said said...

walaweyyy..
fud looks sooo yummylicous..
too bad aku tak dpt join uols..
ni pun still fening2 nih.. + nose block yg sgt2 teruk.. huhuhuhu

psstt.. itew kasot pun sgt2 menawan beb..

Adrina Adi said...

huh, sgt jeles.

next time la kot.

:(

Nurul a.k.a Riko said...

Janna...
betul tu. Tak per...nanti kalo Aina dah beso sikit..bulih ler u take a break kejap kan. U deserved that!

Sherry..
It's ok, there is always tomorrow.

Speedy recovery & hv a gud rest masa cuti nie.

Ed..
Nx time occay.

baby102 said...

yup sedap sgt2 ribs dia. rasa mmg habis berkecai diet aku. tak pe sekali sekala. hehehehehe.

really had wonderful time with you riko. nanti2 kalau kita need a break lagik boleh la ambik 1/2 day.

Nurul a.k.a Riko said...

Baby,
Me too. I oso had a wonderful time with u.