Sunday, November 07, 2010

Happy 1st Birthday to Sarah!

Happy 1st Birthday to Sarah Yasmin Isabel! Semalam we all pegi ke Sarah Birthday Party kat Club House, Desa Park City. At the 1st place....mmg nyaris2 ahkak tak pegi cz Cha demam masa hari raya deepavali. Kakak pulak...dok whining2 kat ibu dia sorang nie cz excited nk gi besday party Sarah.

Alhamdulillah...pagi sabtu, demam Cha dah kurang sikit & runny nose pun dah kering sikit. Guess...saper yg senyum sampai ke telinga..............KAKAK!

Sarah with her mummy yg so anggun petang tu.

Sampai ajer ker majlis tu, my doters mmg excited sangat biler nampak pool. Tak sempat ahkak nak mamam dulu or sembang kejap dgn Jas....terus Kakak ckp dia nak 'mandi' dulu. Cha pulak...ikut ajer Kakak dia....sonok betul my doters petang tu. Tak caya??? tengok gambo kat bawah nie.

Kami nak berendam cam ikan duyung!

Cha posing with her party pack! He.he..he..tenkiu Auntie Jas.

Kakak berendam sampai kecut....lepas salin baju terus lapar.


Birthday cake yg so cantek!

Sarah nagish cz tiba2 org dok nyanyi lagu happy birthday to her!

Sarah cutting her besday cake!

with mommies yg gojes...fm left Rat, Dak ish, Ed, Me & Baby

Me with beautiful mommies fm left me, Baby, Jas, Rat & Ed

Thanx Jas for the invitation. My doters really enjoyed sampai dah masuk dalam kereta pun..kakak tak abis2 puji pasal besday Sarah nie. I pun sonok sgt cz dpt jumpa dgn kawan2 yg dah lamer tak berjumpa. Oh yer....Kakak so happy biler tgk 'isi' dlm party pack tu. Thanks again laling.

p/s: Ahkak berkenan sgt dgn dress Polkadots Sarah. Pandai mummy dia pilih.



10 comments:

Hairil Rizal said...

Uish...bestnya pegi b'day party itu..siap boleh swim swim lagi :)

Kalo my doter pegi pun mesti terjun pool dulu la tu :)

Nurul a.k.a Riko said...

Warlord...
He..he..he..our doters mmg manyak persamaan...kan.

Ahkak rasa...kids biler nampak pool mmg sonok tak terhingga!

mamaqistinarayyan said...

wah la weii!! sarah is already 1? Time flies!
japs nak wish kat jas japs..

izzah said...

huish,sedapnye nme baby..pnjg pulak tuh..
kek pun nmpk sedap!!
*nak mkn pulak rasenye..

Adrina Adi said...

sibuk dgn anak2 sampai tak sempat sembang... hehehe.


tunggu amir punya birthday bash plak!. soon.....

Jas said...

Darling!

Thanks for coming to Sarah's party. Truly appreciate it. I'm glad you and your pretty girls enjoyed the party and the pool! So sorry tak sempat nak berborak panjang hari tu. I kelam kabut sampai time nyanyi2 tu, party hats pun lupa nak kasi to the kids! Hehe!

Sarah says, thanks for the lovely present!

CikDee,

How are you laling? Sarah dah 1 yo mmg cepat je kan?

Ed,

Akan ku tungguuuu jemputan ittew!

Jas said...

Owh, baru perasan, Cha pakai tankini ya? Caya lah! Hehe!

Glad Kakak likes all the things in the party bag. Mmg Aunty penat jugak pikir apa nak letak dalam tu. Hehe!

Nurul a.k.a Riko said...

Cik dee..
Yes..true indeed..time flies very fast.

Izzah...
kan..ahkak pun suka pada nama Sarah Yasmin Isabel nie...so unik.

Ed..
U looks so slim ler laling. Nampak cumil ajer u nie.

Kak Nurul looking 4wd menunggu jemputan mu ittew.


Jas...
Ha'a...I pun pasan those party hats, masa nk balik...he..he..he..sonok betul I tgk ramai kawan2 yg dtg!

Sayangler...gambo Haziq tak ada. Lupa nk snap gambo Haziq cz masing2 sibuk dgn anak2..kan..tak per....nanti kita jumpa kat The Gardens yer...lunchie samer2.

ha..ha..ha...Cha pakai tankini warisan Kakak dia. Sib baik muat lagik.

mummysyafie said...

comel nya kek dier..

ur girls siap leh gi swimming lagi..

Nurul a.k.a Riko said...

Irah..
Kek tu mmg comey sesangat & sedap pulak tu! Comey kan.