Sunday, December 12, 2010

Biler en. somi bershopping....



Tadi gi JJ AU2 cz en. somi nk bershopping utk gi berjogging. Nak carik track bottom & jugak kasut jogging. Oh yer..azam nk berjogging nie..ahkak dgr dah lamer...rasa cam 10 yrs ago pun dah dgr gak....asyik nk beli kasut jogging...tapi tak beli..beli....pun (read: kena ckp slow2..)

Lamer jugaklah nk tunggu en. somi nie nak pilih track bottom...tak tahulah aper yg en.somi nie carik..peh tu en. somi suh ahkak pilih satu utk ahkak....yer ker? wah besh nie....ahkak this time tak lah cerewet maner....nampak kaler navy blue...terus ajer rembat.




Entah aperlah yg derang buat nie.....



Masa kami baru sampai ke sini...bertembung jugak dgn my BFF NUR with her family. Tak dpt nk sembang lamer dgn Nur...nanti kita calling calling yer.

Patutlah hari nie susah betul nk dpt parking ...rupanyer ada Kamilah Bintang kat JJ AU2. Sorri yer...ahkak tak kenal adik2 peserta Kamilah Bintang nie...tp suara derang nie...sumer mmg power. Sempathlah ahkak snap gambo dari jauh.





Sempak amik gambo dgn clown..to conquer her fear.... this time Cha tak takut lagik dah.






Amik gambo dgn x'mas tree mmg tak bulih blah punya...sajer sonok2.


Sampai rumah, ahkak tergerak nk tgk bil yg en. somi bayar utk suar track bottom. Peh tu nk gak tgk suar track bottom apa yg en. somi pilih tadi. Owwwhhhhh..rupa2nyer.....en. somi dok pilih lamer2 rupa2nyer dia beli suar track bottom yg jauh lagik murah dari ahkak punyer. Alamak terasa guilty sesangat!



8 comments:

Gen2Merah said...

comey nya anak tu... (",)

:: iManja :: said...

baju cha sama ngan baju yg kiter bli utk anak sedara. LOVE yg glittering tu buat kiter berkenan...comey je cha pakai

Org lelaki mmg gitu. Liat nak membeli pon satu hal. Kekadang nak belikan baju baru pon cam nak bergaduh tau. Alasannya baju elok lagi. Bukan apa, kekadang cam segan en.suami ni asyik pakai baju yg sama je. Tapi takleh la nak lawan, kang derhaka...hehehe....oleh itu portion tersebut harus diserah pada si isteri.

Adrina Adi said...

jogging jgn tak jogging. hehe..

Lovely Bella said...

akak bella ade reply email akak pasal baju tuh... sebelum nih kawan bella yg reply email akak tu sbb bella x dpt nak tgk.. K03 yg akak nak dah ade org beli.. bella ingat akak x nak beli sbb akak tak mintak utk reserve kan.. huhuh rs bersalah plak bella.. ermm..

Nur a.k.a admansyah said...

ye-lah cik riko, tak sangka bulih jumpa sama kamu ya!

Ooo.. pigi shopping-lah ni yea! psstt.. i pun sbnr-nya hubby `sangkut' satu brg then... i pun dpt satu! best u...

Hairil Rizal said...

Somi berhati mulia dan kudus mmg selalu begitu :)

Un Phat Lee said...

semoga hasrat untuk berjogging itu diteruskan.hehe

Nurul a.k.a Riko said...

Gen2Merah...
Macih..alahai...terkembang ibu dia kejap he..he..he..he..

Sue...
betul sesangat tu. Kadang2 ahkak selalu terover dress cz en. somi sempoi ajer.

Lagik satu..derang nie kalo dah suka baju tu...baju tu ajer yg derang suka pakai. Kalo nk suh beli baju baru...sure derang kata...tak payahlah..elok lagik. Kita yg tgk pun dah naik jemu...he..he..he.

ed...
kak nurul tengah semangat nie...insyaallah nk jongging..he..he..he


Bella...
it's ok dear...lagipun ahkak pun lupa nk suh bella reserved bj tu. Tak per...small matter ajer laling.


Nur...
u dpt barang apa lalling? Meh ler kongsi citer dgn aku he.he..he.he.


Warlord...
Ohhhhhhh....tetiba panjang pulah ohhhh nie. he..he..he.

u pun cenggitu gak ker? ehem..ehem....


Lee...
Insyaallah...