Tuesday, December 21, 2010

Cha menang contest...alhamdulillah!


Sukernyer saya...thanks Auntie Farah!

Syukran! Alhamdulillah....baru2 nie masa lepas raya...ahkak telah masuk contest yg di buat oleh Farah utk para customer Farah yg telah membeli koleksi fabrik jepun dari beliau. Agaknyer, aksi genit Cha telah memikat hati Farah...he..he..he..he.. utk melihat gambo Cha yg berposing dgn baju kurung dari fabrik Jepun.....sila click kt sini.

Actually, ahkak mmg mengemari fabrik jepun sejak dari dulu lagik sebab material kain kapas jepun nie mmg sejuk & sedap di pakai. Tambahan, sebagai ibu yg cerewet .....cerewet ker ahkak? ha..ha...tergelak kejap....ahkak mmg cerewet untuk memastikan anak2 ahkak selesa berbaju kurung.

Kebetulan, Kakak ada eczema...jadik kalo bulih ahkak nak pastikan yg baju kurung yg Kakak pakai tak panas....so kain kapas jepun mmg menjadik pilihan ahkak.


Nie hadiah yg Cha dapat...cantek kan!

Info tambahan mengenai kain kapas jepun nie or cotton jepun nie....kalo kita pakai pd waktu musim sejuk...terasa kehangatan pada pemakai....begitu juga kalo kita pakai pada waktu musim panas....akan terasa sejuk pada sang pemakai.....errr....errr....paham ker apa yg ahkak nk cerita nie...he..he..he..he...

Cha mmg happy sesangat biler nampak corak polkadots nie. Ikut saper????? he..he..he...ikut ibu dia gak. Peh tu...polkadots kaler pink lagik...mmg sesuwai utk Cha. Alhamdulillah.




Ibu....Cha suka polkadots kaler pink!




Kakak pun suka dgn corak bunga nie...



Cantik kan ibu....!

Untuk membeli kain dari fabrik jepun nie...anda bulih click kat Koleksi Fabrik Jepun. Memang manyak pilihan dan jika anda berminat pada corak yg lain or ingin membuat pesanan or tempahan...just email to:

farah_fabrikjepun@yahoo.com


6 comments:

Budak-N said...

wah. mmg cantek la corak kain tuh.
congrats siz nurul.

Sunah Mohammad said...

tahniah2~ hehe...

Hairil Rizal said...

Fabrik Jepun? Menarik tu. Selalu dgr pasal Korean silk je.

Tak mahal ke ahkak?

Lovely Bella said...

ahkak.. kain tuh bt baju kurung so sweet!! siyesss!! waaa bella nak leh

Adrina Adi said...

lawanya corak kain dia. i like it too!

kalau ada lebih 2 meter bg kat Amna ok. hehehe (Amna nak baju, 2 meter cukup ke?) hehe.

Nurul a.k.a Riko said...

N..
mekasih...he.he..he..actually ibu dia yg pilih corak tu.

SM..
thanks.

Warlord..
fabrik jepun nie senang nak menten...tak payah gi dry clean mcm korean silk.

mmg dah jatuh chenta dgn fabrik jepun nie...bak org kata alah membeli menang memakai.

Bella...
Sweet kan. Akak mmg tak bulih blah dgn kain warna pink & polkadots...so biler Farah kasik ahkak pilih nak kain yg maner for hadiah utk Cha menang contest terus ajer ahkak ckp nak yg warna pink ada polkadots..he..he..he..

Ed..
thanks ed..kita samer taste!
2m???? tak cukuplah laling..dpt baju ajer...he..he..he..