Monday, March 28, 2011

Diari AF di dalam rumah kaca @ JJAU2, Setiawangsa


Petang tadi ahkak singgah ke JJ AU2 Setiawangsa. Singgah sini pun sebab nk belanja Kakak makan sempena Kakak dpt anugerah Emas untuk program NILAM kat sekolah Kakak.

Peh tu...lalu depan supermarket...kat maner tu? Ala..yg berhadapan dgn kedai BodyShop or dekat dgn food court...ha'a...kat situ tersergam indah rumah kaca yg ahkak rasa bakal di gunakan oleh student2 AF9 nie...utk Diari AF kut....



Masa ahkak lalu sini...nampaklah student dok duduk dlm rumah tu...siap pakai bj kurung utk student perempuan..manakala....utk student lelaki pulak...masa ahkak skodeng tadi..derang pakai bj melayu rasanyer. Nk pegi dekat2 ahkak rasa cam segan pulak...so sekadar amik gambo dari jauh ajer guna BB ...gambo tak cantek sgt.


Agak2nyer....sure lepas nie...kawasan area nie menjadik lagik sibuk...hemmmm...tak pun sure ramai para penyokong or kelab peminat membawa sepanduk utk memberi sokongan or semangat kepada artis2 yg derang suka? tiba2...ahkak rasa diri ahkak nie mcm TAK DEMAM AF ajer...masih terlalu awal utk menilai kan.

8 comments:

Hairil Rizal said...

Kalo mmg dah kaki JJ, ke JJ jugak le peginya kan?

Ahkak pegi petang ek? Warlord plak baaaaaru tadi mlm pegi.

Terkojut tgk ada rumah kaca tu kat situ. Terserompak dgn si Aril gak kat situ. Mmg pasni jadi bz la itu area....

p/s: Ahkak sihat ke?

|| sue-imanja || said...

totaapppp AF2 menjadik pojaaan hatiii.... hehehe

shima said...

AF WAT kat situ ek...

Nurul a.k.a Riko said...

Kan..kita nie mmg asyik ke JJ sokmo! Ha'a ahkak pegi petang..after amik Kakak fm school.

Ahkak pun nampak Aril..siap pakai topi kan?

Alhamdulillah...sihat.


Sue..
Yer lah Sue...AF2 tetap menjadik pojaan hati ahkak too.


Li..
Ha'a li...meh lah singgah ke JJ AU2, Setiawangsa....mcm2 ada!

Nur a.k.a admansyah said...

agak-nyee.. yg depa set-up ni ler my sis gi hr tur ye dak? fyi.. my bro in-law & youngest bro involved ngan Diari nie...bz giler arr utk 3 bln nie!

Nurul a.k.a Riko said...

Nur..
laling..tadi aku bumped to yr youngest bro. & I saw org kuat di sebalik tabir AF9 kali nie..hubby Kak Cik...bz betul dia yer.

Sempatlah sembang dgn yr youngest bro...lupalah nama dia..tak ingat..Lain dah muka adik u kan...I pulak dok tersasul panggil dia abang...tingat kat abang yg dok kat Kuantan.

Wah..lepas nie bulihlah risik corner citer pasal AF9 fm him kan...

Sue dah bukak restoran yer? cz I tanya...Along..Iwan..Yin..x dtg ker..peh tu adik u ckp..sue dah bukak restoran. Bagus kan...

Nur a.k.a admansyah said...

iye.. tp i sendirik lom ziarah restoren depa! kt desa park kottt

wahhh... ingatan ko betul2 tajam-lah Riko! tabikkk spriiinggg kt lu! fyi.. sejak die mai KL, aku pun die tak sempat nak jumpe.. soorrrrbbb!!! maklum-lah.. die dh kawan ngan artis! hahaha

mummysyafie said...

takkan diaorg duduk kat rumah kaca je erkk? takde budget tuk buat rumah macam dulu2 ke..

riko..demam AF2 masih ado ke non ado?? hihihihi...teringat zaman kiter dulu bermaharajalela di forum