Wednesday, March 09, 2011

Perpustakaan Komuniti di JJ AU2, Setiawangsa

Hari nie nk citer pasal Perpustakaan Komuniti di JJ AU2, Setiawangsa dah di buka kepada org ramai since awal bulan March minggu lepas. Kat sini manyak buku2 baru...especially buku novel. Hah!...kpd para pencinta novel yg suka baca novel2 melayu or english...mmg manyak pilihan novel baru kat sini. Lagik satu...kemudahan kat sini...adalah PERCUMA...tiada yuran di kenakan utk meminjam buku kat sini....just kasik yr full name/full add/NRIC....taraaaa...dah leh pinjam buku. Mudahkan!

Sempat snap gambo Perpustakaan Komuniti nie slps kitorang pinjam buku kat sini.


Sebelum nak pergi....jom tengok waktu perkhidmatan....bulih rancang bila nk gi sini...kan.


Nie kat tmpt kanak2...mmg santai kan.

Di dlm perpustakaan komuniti

Antara buku/novel yg ada kat sini....mmg manyak pilihan...yg penting...sumer BARU!

Kepada para penduduk di sekitar Setiawangsa/Keramat/Wangsa Maju or kepada para pengunjung JJAU2, Setiawangsa....bulihlah singgah di Perpustakaan Komuniti utk meminjam buku or utk menggunakan perkhidmatan internet secara percuma pun ada gak....(read: ada 2 komputer di sediakan kt sana)

Sorri...tak dpt amik manyak gambo....cz masa kitorang pegi...dah nak tutup....so kena cepat2 amik buku yg kitorang nk pinjam...sib baik dpt pinjam buku...he..he..he..


10 comments:

Hairil Rizal said...

Haha, hari ni baru Warlord perasan akan kewujudannya gara gara parking kete kat escalator dkt dgn Money Changer tu. Pegi gunting rambut kat Kwik Cut terus perasan tempat tu.

Hmm...akan dikunjungi nnti :)

Nurul a.k.a Riko said...

Warlord...
Dah agak...mesti pegi JJ hari nie kan. Ahkak jumpa Umi & Syiqah kat kedai news.com. tapi ahkak segan nk tegur...he.he..he...carik gak Warlord...tapi 'ilek'..he..he..he..

p/s: Shiqah paw cheewingum fm Umi dia kan...petang tadi?

Nur a.k.a admansyah said...

Beb, gue br nk tanye... kt ner but rase-nya dh tahu! Dlm JJ, AU2? cantekkk.... cuti sek nx week leh bw 3A.

|| sue-imanja || said...

dalam JJ ke ni kak? belah mana?

Nurul a.k.a Riko said...

Nur...
Betui..betui..betui..mmg dlm JJ AU2...same floor dgn kedai Cosway...tak sesat punyalah.


Sue...
Ha'a dlm JJ...dekat dgn escalator sebelah money changer...peh tu dekat dgn ATM machine...mesti jumpa punyalah..he.he.he.

Hairil Rizal said...

Heee...tak sangka la plak ahkak ada gak kat situ semalam. Betul la tu Umi n Syiqah. Umi perasan ada seorang lady dgn anak dia tgk tgk kat dia tapi for sure la Umi tak kenal siapa. Hehe.

Warlord kat mana? Kat DIY shop masa tu. Hehehe!

p/s: Umi kem salam kat ahkak. Dia kata pasni kalo jumpa tegur lah. :)

Nurul a.k.a Riko said...

Warlord...
Actually ahkak perasan muka Syiqah dulu...then baru pasan Umi..he..he...kem salam balik kat Umi yer.

Ary said...

salam..tgah carik gambar2 perpustakaan komuniti ni jumpa website you. well saya staf bahagian pinjaman library negara. Kadang kena hanta gak kat setiawangsa jaga library ni..kalau datang halo2 lew saya..hehe..

Nurul a.k.a Riko said...

Thanks Ary cz sudi singgah blog akak.

insyaallah..

AafiysAfiyaa said...

Salam akak, nak pinjam buku tu kene pakai card ke atau pinjan camtu je?