Friday, August 05, 2011

Ahkak dapat cheque yeyyy!!!!



Wah tajuk kat atas cam gempak ajer kan...he..he..he.. Mesti korang tanya dpt cheque dari maner kan....dari Nuffnang ker....? cheque fm Nuffnang dah dpt dahhhhh...he..he..he...nie cheque fm Kakak. I lebiu kakak....! Ibu sayang Kakak...dunia dan akhirat!

Petang semalam...lepas ahkak amik Kakak fm school....dalam kereta....tiba2 jer Kakak ckp kat ibu dia...


Kakak: Ibu....ibu....ada something nak tunjuk kat ibu...

Ibu: Aper tu Kakak?

Kakak: Nie utk ibu....(sambil hulur cheque kat ibu dia)

Ibu: Oh My Gucci!....Thanks Kakak! Sweetnyer Kakak nie....(dlm hati...kat mana dia dpt cheque nie yer)


Masa dlm perjalanan balik rumah....ahkak dok senyum sorang2 jer....rasa cam betul2 diri nie dihargai....kita tak mintak utk di puji or or kasik hadiah or apa....tp hanya sekeping kertas yg bernama 'cheque' sudah cukup utk menggembirakan hati ini. Thanks Kakak!


p/s: Biler dah sampai rumah...tengok balik kat cheque tu....sib baik Kakak kata Pemasak Terbaik....kalo Pemanas Terbaik oh tidak....ibu dia bukan suka panaskan lauk yg di beli kat luar occcayyyy! He..he..he..he..he...






7 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

aloloo..soo sweet.. =)

Janna Wan Muhammad said...

waaa..RM900 tu...banyak tuu...mudah2 suatu har nanti kakak akan bagi ibu cek betul plak ... :)

Adrina Adi said...

ala Kakak ni. alang2 cukupkan RM1000. hehehe... boleh half half dengan Aunty Ed. ahaks!

Nur a.k.a admansyah said...

Nak bank in kt mana tur? RM900 tur...

| SUE | said...

sweetnyerr!

pandai kakak appreciate ibu dia...
senyum² je kita bace

Nurul a.k.a Riko said...

Khumeare...
thankss....

Janna...
Amin..mudahan2...insyaallah

Ed...
he..he..he..bukan setakat RM1000 jer...kalo 9 ribu pun lagik besh..tambah 0 jer kat belakang..lagik manyak kita leh share....sharing is caring maaaa..he..he..he.


My BFF...
aku ingat nak bank in to OSK jerlah...market tgh turun skrg nie...ingat nak membeli...saham bumi armada.

Siyes...pagi nie kan..sure market jatuh teruk kan...he..he..he..


Sue...
he..he..he..tu lar...makin besar..mcm2 perangai Kakak nie...tak sabor nak tunggu Alany besar...apalah yg dia suprise utk mummy dia nanti.

Hairil Rizal said...

Pemanas terbaik?? HEHEHEHE!
Kreatif kakak tu... :)

Minta kakak kirim kat uncle Warlord gak boleh?