Wednesday, August 10, 2011

Jom shopping raya @ Nush Nushh.blogspot.com

Dah seminggu lebih kita berpuasa kan....kira dah 10 hari kita berpuasa di bulan ramadhan yg mulia nie. Nak tanya korang...dah shopping raya ker? Ahkak lum lagik...insyaallah nx week baru nak bershopping baju Kakak & Cha.

Hw about ibu dia...tak bershopping ker? Tak perlah...kita dahulukan anak2...yg penting anak2 happy...ibu dia cukuplah sekadar bj kurung raya jer. Janji...pada pagi raya mesti pakai baju kurung baru...tu pun dah cukup..he..he..he..

Since ckp pasal shopping raya nie kan....ahkak nak bagitau yg kawan ahkak Baby dia ada blog yg menjual baju2 for kids....moleklah tu...dah nak dekat nak raya nie...jom kita shopping kat talian pula. Bj2 kat nush nussh nie mmg sumer kiut miut jer. Cantek2 belaka!

Kalo nak tahu dgn lebih lanjut....bulihlah clik kat below link:

Facebook link http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100002462533221&sk=photos

Blog link nushnushh.blogspot.com


Baju kurung & Dress Free Shipping including Sabah & Sarawak.
- Buy more than one, shipping cost is combined so just kena RM6 je, this one utk yg kena shippingla,












5 comments:

suhailas said...

hehehhh sue da selamat da katup buku...seminggu seblm posa da siap...!!!selamat bersopinggggg

ceritacherita said...

thanks nurul

Nur a.k.a admansyah said...

i dh siap 80% ler! 10% utk bj I yg Kak Nel jahit ter-kecik bahu and Aisyah terkecik tang kepala, then otter plus tmbh sulam dua2 sekali hehehe... Bj ayah & anak2 laki dh SIAP!

Another 10% utk sampin, songkok, butang bj melayu & tudung bla..bla..

Hairil Rizal said...

Menarik tu, tapi Syiqah udah shopping sblm Umi dia deliver aritu.

Babah dia je blm beli baju raya lagi. Tak payah la kot?

Nurul a.k.a Riko said...

Sue...
Wah...sonoknye dgr dah buat persiapan awal. Nurul...insyaallah..sabtu nie baru nak start shopping.

Baby..
My pleasure...kita kan kawan...kawan mesti tolong kawan kan.


Nur...
Lupa nak citer kat nko...yg time raya aku mmg tak anto kat Kak Nel...cz aku pernah terkena...baju kurung aku...bukan size aku tawwww....rasanyer dia sub..sub kat jiran2 dia kut...oppps.

Mmg rasa cam..grrr...grrr...grrr...so lesson learned bagi aku. Tapi kalo hari lain...dia jahit mmg besh.


Warlord...
Ckp kat babah dia....tak payahlah...dah manyak jersey adidas dlm lemari kan...he..he.he..he..