Monday, May 09, 2011

MummySyafie Give Away - tagged by Lilisam

Hari nie ahkak kena tagged dari Lilisam. Actually kan....Ahkak mmg plan nak masuk contest yg di buat oleh Irah@MummySyafie ...tak sangka pulak kena tagged by Lilisam...he..he...he...kalo ikut plan A ahkak...mmg nak tag Lilisam & Sue....sekali dgn Sue jugak Lilisam dah tagged...wah...cepat betul yer Li...he..he..he..he. So terpaksa guna Plan B lepas nie....tengok saper yg kena tagged fm ahkak yer!

Syarat Penyertaan

1) Mesti menjadi follower Mummysyafie ~

Done...mmg dari dulu lagik dah jadik follewer Irah.


2) Buat satu (1) entry mengenai contest ini ~

Mengenali Irah dari dekat memang tak dapat lari dari jenama GUESS nie. Kira dah macam trade mark kalo masuk blog Irah, mesti ada cerita pasal dia bershopping barangan Guess.

Kita yang baca pun rasa cam teruja ajer....walaupun tak dapat nak beli...biler baca kisah Irah dengan barangan jenama Guess nie...rasa cam happy ajer. Biler dapat tengok hasil rembatan Irah nie...tiba2 ajer hati jadik riang cz taste Irah mmg ada class. Cantik di pandang!

Dalam banyak2 barangan Guess yg Irah nie beli, ahkak paling suka jam Guess yg berwarna Gold...nampak sweet ajer biler dia pakai.



3) Letakkan BANNER di sidebar blog anda dan backlink ke entry ni.~

Done!


4) TAG 3 rakan anda.
Baby
Nur
Pia


Akhir sekali jangan lupa tinggalkan perkataan "saya nak GA ini" berserta url 'contest' peserta di ruangan komen.



4 comments:

shima said...

haha..sabar je la...nsb baik lili cpt .hhee

Piasara said...

"insyaallah,akk akn joint juga nanti tq sbb tag yer.."

|| sue-imanja || said...

uwaaaa nak hadiah tu tapi tkmo buat entry ni leh tak?....ntahpaper je!

Nurul a.k.a Riko said...

Li...
Ha..ha..ha..tu lar..kalo tak.abislah dgn nko..nko aku tag. He..he..

Pia...
thanks...nanti buat tawwww.

Sue..
Wah...tak aci..tak aci...kalo cam tu..ahkak pun nak jugak!