Wednesday, June 20, 2007

Happy Father's Day

Sofea n Alisa was playing with her beloved father...

Aku nak wish heppi father's day pada sumer yg bergelar "apak,abah, bapak, walid,daddy, papa or abuya"...Happy Farther's Day to uol sumer..


My dad with Alisa...

Utk my father...Tn Hj. Mohamed Darus bin Kulop Ismail....(sekali baca...pun dah tahu sure nama cam org Perak kan...) thanks for being a good father to me.


Ilham amik gambo me & my doters...dia kata utk kenang..kenangan...he.he..he...

Last wiken, we went to Nikko Hotel since I got the voucher for 2D 1 N stay in that hotel...tu pun aku menang lucky draw masa our opis annual dinner...so tu kira cam present happy father's day for Ilham...eh..bulih ker cenggitu..he..he..he..bulihler kan..kira cam present on behalf of my doters.

Rasa mcm kartun ajer...coz masa kat nikko hotel tu...kitorang bulih balik ke rumah at night coz Sofea punya MMA on air malam tu. Sabo ajelah...last time mmg hari Ahad kul 12.30 so ku sudah bajet cantek..cantek biler dah check-out bulih ler tgk MMA kat umah....sekali rupanya MMA dah ubah siaran ke hari sabtu kul 9 pm...apa lagi...bergegaslah kitorang balik umah kejap...sib baik just 10 minute drive dari nikko hotel ke rumah.

Sofea pulak...nyorok belakang aku...coz malu tgk herself kat tv...giler kentang dibuatnyer. Then slowly..slowly baru dia berani tgk herself...then kitorang asyik tergelak gelak ajer coz tgk diri masing..masing dlm tv....malu mek uolss.....tgk diri sendiri dlm tv....

Habis ajer segmen sofea dlm MMA kitorang pun went back to hotel....kelakar biler pikir balik..he..he..he..



Sempat gak ku snap gambo Sofea n Alisa kat dlm hotel....tadaaaaaaa


Alisa baru bangun pagi...ku sajer jer amik gambo dia yg lum mandi lagik...




Ratu berendam goes to Sofea n Alisa.....

Aksi anak dara gwe kat swimming pool...derang nie mmg pantang nampak air....suka berendam sampai tak mo balik...balik....puas gak kitorang pujuk suh naik...coz cuaca mmg nampak cloudy masa tu...elok ajer sampai hotel....hujan pun turun.

Then Monday... biler sampai opis...ada gak few staffs yg cakap...she saw me on tv... ada pulak tu yg maner x smpt tgk...marah kat aku coz tak inpom them earlier....ada yg cam marah naper x citer pasal sofea masuk MMA...segan weh nak citer kat sumer org...tak kanlah aku nak canang yg my doter masuk MMA kat sumer staff....he..he..he..just yg close to me ajer aku inpom...seganlah nak citer yg sofea masuk MMA..aku harap derang paham.

4 comments:

LITTLE DEWA said...

riko
u shud hav sms-ed me... x dpt tgk sofea... alahhhh...

janna w.m mokhsin said...

aiseh riko....acik terlepas laa....adoi.....bila haa ulangan MMA ha? tak per2...ni tunggu sofea kuar kat TTB plak....

sofea^alisa said...

mummy...
I did sent to u...how come x dpt yer?...kalo ada yg repeated punya..I'll sms u laling...

janna..
tu lar...aku enggak ada nko nyer henpon...kalo tak...senang..sms ajer..he..he.he.he..
kalo yg TTB...sofea punya turn...episode 7.

Anonymous said...

MMA, or mixed martial arts, requires discipline and adherence to a proper schedule of strength training.
[url=http://www.mma-workout.org/]mma[/url]