Monday, June 04, 2007

Happy Teacher's Day

Lamer rasanya gwe x updated my blog nie...so gwe nak ucapkan hepi belated teacher's day to my 2 sis..Nor Azila & Nur Huda...n oso tu cik nunu...mwah..mwah mwah.

Memula...aku x taww nak suh Sofea kasi apa to her teacher..then ingatkan nak suh dia buat card then suh dia patch gambo..gambo peh tu suruh dia tulis sendiri...unfortunatelly on that week sofea was down with fever...so last minute aku dpt idea...sib baik sofea ada bergambo dgn her teacher (mama ct)...so aku mintak tulun jasa baik cik nunu utk kasik make-up sikit ittew gambo ...letak sikit butterfly and heart shape love...coz sofea mmg suka dgn butterfly n heart shape love...so tadaaaaaa...inilah hasilnya... tadaaaaa. Thanks yer cik nunu...lebiu u.

Aku just beli bingkai gambo...then aku suh sofea tulih happy teacher's day to mama CT...Sofea pulak nak lukis gambo...so korang tengoklah lukisan anak aku nie...gambo dia and her teacher...hold hand to each other...he..he..he...

Surprisingly, mama ct letak gambo tu dekat school sofea...he..he..he...ramai yg jumpa aku lepas tu kata so sweet itu gambo.

Sofea ..1,2,3 say cheese....aiseymennn nampak flash camera pulak..

3 comments:

janna w.m mokhsin said...

lorr...ko ni riko....dekat sebulan dah lepas teacher's day....hehehe...tp tak per la kan...comey hadiah utk che'gu sofea tu...

sofea^alisa said...

janna...
tu ler pasal...aku jarang update aku punya blog...so banyak story yg back dated punyer...ekee keee..keee keee...

ciku_nunu said...

bestnyer kalu aku jadi cikgu sofea ni.. kompom aku dapat hadiah!! sporting la ko ni riko... no wonder sofea pun sporting habisss! :)