Monday, June 11, 2007

Tom Tom Bak....

Masa cuti sek. yg lepas, pihak Astro called me coz derang nak amik Sofea masuk dlm program baru kat Astro Ceria...nama rancangan tu Tom Tom Bak. At the first place...aku cam cuak giler...coz recording tu buat kt Jalan Tandang kat Wisma Ali Bawal 2...aku mmg lost kalo area PJ...sib baik cik dee sudi kasik map then kawan aku Aisyah siap kasik direction cam maner nak gi sana. Thanks guys...lebiu so much.


Aku pegi berdua ajer dgn Sofea coz Ilham keja on that day....sib baik tak sesat...he..he..he..kejap ajer dah sampai..


Sempat gak aku snap gambo Sofea dgn Aznil Nawawi...tampak Aznil kurus gittuuu..may be penat kut coz the whole week ada ajer recording utk program nie.
Sofea kena buat make-over...rambut sofea derang kasik lurus...OMG rupanya biler dah luruskan rambut sofea....panjang gak rambut anak aku sorang nie....coz rambut sofea yg asal...atas lurus dan bawah kerinting...so tak baper nampak rambut dia panjang sampai ke punggung.

Aku pun..actually tak tawww apa yg suppose sofea lakukan on that day...aku dok imagine yg Aznil dok cerita...then anak aku kut jadik dia punya of the audience...rupanya aku t'silap...Sofea masuk dlm segmen bersama Haziq. Cute gak..budak nie..then mmg petah b'cakap...


Biler sofea dah abis make-up...sumer org dok puji..rambut dia cantik....malu ler pulak anak aku sorang nie...aku nak amik gambo dia pun susah...biler ada sorang crew astro nak amik gambo dgn dia...baru dia nak bergambo...kalo tak cam malu malu miow gittuuuuu...

4 comments:

janna w.m mokhsin said...

waa...si sofea ni ada bakat jadik artis nih riko....hehehe...yg macam2 aznil hari tu pon aku dah terlepas jugak rasanyer....tom tombak ni bila plak? ada la aku tgk iklan kat tv..ko jgn luper la bitau aku....!

ciku_nunu said...

perghhh... mmg macam artis... rambut pun cun! sofea pakai syampu apa ni? rambut aunty nunu keras kejung cam kena letrik! ikikiki...

LITTLE DEWA said...

aik
tom tom bak plak ke?
mcm2 aznil dh terlepas ke, ibu sofea?

sofea^alisa said...

janna..
mcm2 aznil lum kuar lagik...nko tgk kalo ada artis hattan & sherina chef wan...adalah sofea dlm episode tu.

nunu..
sofea pakai syampu cap rebounding..acah ajer..actually rambut tu lurus kejap ajer..biler dah kena air..back to old hair.

mummy..
MMA belum on air lagik...may be this week..tak pun next.next week..he..he..he..kalo on air nanti aku sms yer laling.