Tuesday, July 29, 2008

Sindarela....

Kowang suka tak tgk citer nie?...besh kan. Nie lah citer melayu yg jadik feveret my doters...at least..ada gak citer lain yg aku bulih tgk selain dari katun kat tv. So ibu dia pun...tumpang semangkuk gak....layan citer Sinderella nie...

Bagi aku...citer nie mmg paling beshlah...yg paling best bagi aku coz ada "Makcik Meri" nie...hidup betul lakonan dia...n oso adik lelaki Zoela yg nama Faizul tu...adoiiii mmg hiduplah lakonan derang nie...aku kan..sampai kuar air mata tawwwww...gelak punya pasal biler ada adengan derang berdua nie. Kalo ada award utk watak comedy...mmg besar harapan Makcik Meri nie utk menang...she is so kelakor..

Selain dari watak Makcik Meri...aku suka watak Zoela. Suka..suka bangat...citer nie..ada sikit cam citer ala2 korea...ada part gelak..sedih...sayu. Al..maklumlah Ilham tak baper gemor aku tgk citer korea..coz dia kata citer to slow bangat.

Yg membuatkan citer nie lagik besh...sebab soundtrack drama nie...mmg aku suka bangat. Sedap tul sore Amylea ...then terbaru..aku ada dgr kat radio hot fm..versi akuastik (sorry..if wrong spelling)...adoiiii...mmg sangat ..sangatlah besh...siap ada sore latar Zoela lagik tawwww...so sedih biler dgr sore Zoela nie....wah...wah...wah..so sentimental aku hari nie....layan jerlah yer.

Aku ingat...hari nie aku nk tukor lagu blog aku ke lagu Sinderela...he..he..he..

Lupa nk citer....kowang tahu tak...kakak suka kt watak saper....si Tasha gedik tu. Si Tasha tu jugak yg dia suka...kelakor betul. Agaknyer dia suka tgk Tasha yg berstylo siap pakai high heels lagik kut....ya ampun.

8 comments:

adrina adi said...

amboi, die hard fan ek? hehehe

ciku_nunu said...

suka gak citer ni tapi nak kena berebut tv ngan budak hafiy plak... uhuhuhu

daku suka watak zoela sebab dia berlakon selamba jek...

Nur a.k.a admansyah said...

wah! peminat setia-lah ni yea.. mentangX2 ler hang dah jumpe si Zoela nie personal hr tur! jeles..

errr.. aku pun suka gak citer tu coz `lain dr yg lain' & hidup coz of Amani. I suke die... Aisyah too!

Sri aka KK said...

aku macam ilham, tak suker tgk citer korea sbb seloww

hahahaaa...semalam layan citer hantu korea, nguap2 aku & sham dok tgu hantu merangkak tak sampai2 :)

Nurul a.k.a Riko said...

ed..
aku kan princess zoela..haruslah gituk kan...ekekkekee

cik nunu..
wahhh...windu bangat samer lor..
me too..watak Zoela mmg besh kan...

nur..
tp ending citer nie..cam hampeh dot com jer...tak besh langsung

kk..
kelakor pulak...biler u ckp dok nguap tgk hantu korea x sampai2....ekekekkee keee tp kan..kalo tgk citer hantu korea nie...lepas tu..aku pening nak paham citer dia balik..so confusing tawwww.

sandal itam said...

tak nah tgk citer ni hehe..

tp suka tgk citer ezora yg bangang dan berbelit belit tu..sng aku nk kutuk

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

oloh..nampak gaya nyer, aku jela yg tak tgk citer nih...aku tak tahu la..aku kureng tgk tibi la skang...bukan sebab kena berebut ngan budak2 ni,yg aku tgk pon CSI..desperate housewives..tu pon selalu jer terlepas sbb tak ingat,hahaha....

fazrin2211 said...

dah dapat lum lagu sindarela versi akuastikk, kalau ade, send kat ym saya fazrin2211