Monday, January 14, 2008

xtvt during wiken...

hemmm...not much xtvt family gwe during wiken...cuma last sat. we went to tasik kat tmn sri rampai, setapak utk fulfilled kakak punya p'mintaan. Kakak excited sgt nak tgk org gi mancing.

mmg ramai org kt sana...then mmg windy ajer petang tu. Kakak cakap...jomlah kita picnic kat sini...ishhhh sabo ajelah...kitorang dtg sini pun dgn lenggang kangkung...maner bulih nak picnic micnic kat sini.

aku rasa...sore aku kut yg paling kuat kat situ...kejap..kejap..aku jerit.."kakak...becareful...jgn dekat dgn tasik tuuu"...mmg darah aku asyik t'sirap ajer.....rasa cam rooler coster pun ada gak....coz paham..paham ajelah kalo empunya nama tu Nurul Amalin Sofea....rasa cam tang depan tu ada Ahmad or Muhammad ajer....tak mo duk diam...ada sekali tu...dia nk tgk fish dekat...dekat..dia pi mencangkung dgn kepala...tunduk kat bawah...haiiiyaaaa aku pun jadik cam singa mengaum ajer....sempat aku kasik cop mohor kat lengan dia...peh tu..terus aku ajak Ilham bawak derang gi pasar malam...yg b'hampiran dekat situ.

2 comments:

LITTLE DEWA said...

hihihi
ye la riko
me yg anak sorang, kechek lagi plak tu, tp rsnye kt taman tu suara aku je la
ikiki
ari tu jiran blakang umah, kebetulan ms tu tgh kuarkn bj fr washer, die dok tanye anak berapa
i said sorang tu la
die kate, ingatkn anak 2/3
ikiki
nmpak sgt kecoh ngalahkn org ank ramai!
:p

sofea^alisa said...

Mummy..
tu ler..kita nie mmg curious betul pasal our kids safety kan..tu namanya ibu yg caring.