Thursday, January 31, 2008

Esok cuti....yahoooo...

Nampak sgt...yg aku nie syiookkk sangat nk bercuti esok...yeszaaa. Mmg aku looking forward nak bercuti nie...tensen ler pasal kerja...entahlah....hopefully kalo cuti esok...no more sms fm my bosses...kdg2 tu time cuti pun...ada sms masuk dlm henpon aku...issshhhhh... kowang jgn dok pikior lain pulak...sms pasal kerja...kadang2 tu ..org Perak cakap...subuh sepe'i lagik sms dah masuk dlm henpon aku...suh email itu ini...adoiiii...yg sgt tak besh..kalo boss cuti...still nak sms mintak itu ini kat aku......then aku kena reply by sms to him...boss...leh claim bill henpon tak? he..he..he..he...

Esok aku nak balik kg. Dah lamer bangat aku x balik kg. Dulu...every month my parents came down to KL...but now my mum tgh jaga Faezah yg tgh confinement...so mmg sukarlah emak aku nak jenguk cucu dia kat KL. Lagipun aku mmg rindu bangat nak makan masakan my mum. Air tangan my mum...mmg tak sama dgn masakan yg pernah aku makan selama nie. Lagipun...aku dah cemuih nk makan...masakan aku....konon..he...he..he..

Lagik satu...aku eager nak balik sgt nie..coz aku nak tgk perut kakak aku...Kak La..dia tgh expecting...5 months yewwww...after 12 yrs marriage. Dah 2 kali miscarriage...aku doakan moga Kak La selamat segalanyer...sampai bersalin nanti...insyaallah. Lamer kan...12 yrs. Skrg nie...mmg best kalo usik my sis...coz tahulah org tgh preggie maner bulih nak marah2 sgt...kan kena selalu bersabo...he..he..he..

Yg bestnyer...this month balik Perak...then insyaallah time cuti sek. bulan March nanti aku nak balik Ganu. Mmg sangat best...looking forward nak tunggu cuti sek....ngalahkan budak sek. ajer aku nie.

4 comments:

Anonymous said...

memang pun kalahkan...ur daugter...hehehe.....akmaklum la....dh lm tak jumpa parents yg tcinta...k....semoga selamat sampai.....bawak keta hati2............see u tomorow...my lurve sis.......

janna w.m mokhsin said...

suker nyer nak balik kampung...aku balik kampung setahun sekali je riko....hehehe...

LITTLE DEWA said...

hihihi
balik kg mmg best!
berkumpul ramai2, riuh rendah jdnye! :)

sofea^alisa said...

Adik..a.k.a (mak su)..
dah tempek gambo mak su dgn Sofea & Alisa...wahhhh berseri betul mak su nie...he..he..he..sure dah ada boypren baru yer...????

janna..
mmg besh kan kalo dpt balik kg...dulu masa time bujang..every month aku balik kg..tp lepas kawin nie..sumer kena ikut DYMM Ilham..kalo dia perkenan..baru balik..kalo tak..dok kat rumah shj..he..he..he..

mummy..
mmg riuh rendah...especially biler cucu cucu balik ..mmg hepi my mom & my dad...sonok derang biler dpt jumpa dgn cucu.