Monday, June 08, 2009

Gathering Family Hj Kulup Ismail

Basically, gathering nie di adakan utk perjumpaan sumer cucu cicit Hj Kulup Ismail (my datuk belah my dad).. nie. Perjumpaan nie di adakan semalam 7 June 2009. At least biler adanyer perjumpaan macam nie...hubungan antara kami sumer makin rapat. Kalo tak buat gathering cenggini, mmg agar sukar nk menghimpun family belah my dad..cz my dad m'punyai 9 adek badek.

Let the pics tell all the stori mori. Sebelum tu utk family my dad theme kaler adalah kaler Biru. Utk family lain ada yg pakai kaler hijau, oren, merah, purple, kuning dlln.


Inilah gambo arwah Hj Kulup Ismail & his wife



Inilah adik beradik my dad yg m'punyai 9 adik badek (Mak Nab tiada dlm gambo)

Bergambo with isteri & suami masing2


My dad with all his family

My mum bersama sumer her doters



Me with my sisters


Me with my cousins Kak Rita & Kak Linda


Faezah nie cam reporter lah pulak....

Kan?..mmg ada gaya cam reporter ajer

Kakak dlm salah satu xtxt utk budak2

B'sungguh2 Cha tiup belon

Kakak bersama Munirah

11 comments:

Che Ta said...

lawo henbeg kau! hihi tu yg aku nmpk ekeke

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

wah...syioknyer...kalau my big family nak wat cenggini...bila la agaknyer bulih...pasal ramai sgt,hehehe.....tapi tak mustahil kan?

Nurul..hang 4 beradik ja ka?

ceritacherita said...

buat kat mana ni nurul? Dulu family belah bapak aku pun selalu buat gathering mcm ni. Sekali je aku ada pergi. Lepas tu date ayik clash dgn acara lain.

Nurul a.k.a Riko said...

Che ta...
sabo ajerlah yewww nie...sib baik nko x nmpk lengan aku yg tembam tu.

Janna...
aku ada 7 adek badek ..5 pompuan & 2 lelaki.

aku rasa...kalo family belah nko buat gathering nie..mesti besh & meriah. Buatlah..time cuti sek. mesti ramai yg datang.

Baby...
Kitorang buat kat Damansara Utama Seksyen 21. Mmg besh buat gathering nie. Sonok sgt dpt jumpa dgn cousin2 yg dah lamer tak jumpa.

Adrina Adi said...

wow... one happy big family.

my mom pun ada 9 adik beradik.

my cousin rasanya ada la 100 lebih.

kalau dpt wat gathering mcm ni kan best. meriah tak terkata.

Jas said...

Wah, mmg meriah!

So, Kakak nyanyi tak hari tu?

Haa, bag pun cantik! Berbaloi beli kan? ;-)

Adrina Adi said...

berbaloi baloi......muehehe

Nurul a.k.a Riko said...

ed..
yr mum samerlah mcm my dad..ada 9 org adek badek. Kalo kumpul cenggini mmg meriah kan.

Jas..
Kakak x nyanyi cuma dia amik part dlm telematch ajer.

Utk pakai lamer...mmg berbaloi..kan..kan.

ed..
Amboiiii...mwah mwah mwah.

Nur a.k.a admansyah said...

Camne I leh tertinggai tren nih???

wow... meriah ler gathering camni kan? baper generasi nih? siap tempah dewan tur....

Nie masa ko blk kg hr tu ekk?

Nurul a.k.a Riko said...

Nur..
Gathering tu... pd hari Ahad yg lepas. Kitorang buat kat Damansara Utama.

Generasi? ..emmmm..Generasi yg ke-3

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

Ed (wah...panggil Ed jugak)..my mom pon ada 9 beradik....my cousins pon ada dalam 100 lebih gak....jgn luper...our anak sepupu dah ada anak kan....kita dah ada cucu siot!