Wednesday, April 06, 2011

Apa nk citer yer?...layan jer.....

Hari nie cam x ada idea nk citer apa. Dah lah hari nie rasa cam penat sgt....tadi gi JJ cz nk beli tudung pengawas kakak. Susahnyer nk carik kaler tudung ijo epal nie. Entahlah...tudung yg skrg nie...kakak complaint panas...cz material a bit tebal...peh tu ibu dia pulak rasa cam rimas pulak tgk Kakak pakai tudung nie...kuar rambut sana sini.

Sebelum nie mmg merata tmpt carik tudung awning nie...yg just sarung ajer..tp nk carik kaler ijo epal so susah nk jumpa. Finally...jumpa gak...tp size L. Beli 2 pcs warna tudung nie. So kena alter nak kasik pendek sikit...so esok kena gi tailor ahkak...minta Kak Nel potong tudung tu kasik pendek sikit. Now...kakak dah ada 4 pasang tudung ijo epal....tiap2 hari kena tukar cz anak dara ahkak sorang nie pakai tudung mmg comot...balik sek. mesti ada ajer ibu dia tegur...comotnyer tudung Kakak hari nie.

Since tak ada gambo terbaru....so ahkak tempek gambo2 masa ahkak participated Walk A Hunt. Kitorang x sempat nak amik gambo...cz kejar masa. Sempat amik pun...biler sumer berkumpul kat dlm meeting room....tp Karen & Amin x ada dlm gambo kat bawah nie.

Fm left Mas, Fara & Ahkak...nie group ahkak. Tiada dlm gambo...Amin & Karen.

Sumer dok berdebar2 menunggu keputusan


Gambo candid!


One of the task yg kena buat...tebar roti canai...so ahkak masuk wakil my group

Thanks Mas cz amik gambo nie....lebiu

Nak gelak pun ada time nie...



6 comments:

Nur a.k.a admansyah said...

Laling.. mamak yg wat roti canai selalu muke MASAM tp ko...SMILE memanjang! kalo cenggini gaye-nye... laku beb! ramei pelanggan yg CAEEERRR nanti!!! hehehe

Kak Nel? aku br singgah 2 hr lepas amik bj otter nk gi Dinner! opss..

|| sue-imanja || said...

tkde gambo tengah menebar ke kak?..heheheh

suhailas said...

Dear taruh lee gambar pengawas pakai tudung ijou tuuu nak tengok.....sure tomei jeeeee

Fertzy said...

gaya you buat roti canai ada kelllllasss-lah! hehehehhehe

Hairil Rizal said...

Rasanya gambo menepek (bukan menebor yer?) roti canai tu gambo terkiut dlm blog ahkak utk ini tahun setakat ini. Heeee!!!

Bila nak...err..camwhoring lagi??

Nurul a.k.a Riko said...

Nur...
Ha!ha..ha..cam maner aku tak gelak laling...ramai org dok tgk aku menepek (read:meminjam ayat Warlord) roti canai time tu...

Sue..
My apology, bukan menebar...tapi menempek roti canai..he..he..he..gambo menebar tak adalah Sue.


Sue...
Ok...nanti Nurul amik gambo Kakak pakai seragam pengawas pusat sumber yer...with tudung yg Ibu dia dok alter sendiri...tak jadik g bawak tailor cz gunting jer tepi peh tu...layorkan dgn api lilin. Tingat masa time sekolah...he..he.he.

Tina...
Ha..ha..ha! Ada gaya tak kalo nak masuk MasterChef version M'sia pulak....ecewah! Overr kan...ahkak sorang nie.

Warlord...
Gambo terkiut? tergelak ahkak....maner ada...tu gambo sonok2 jer.

Camwhoring? hemmmm....menarik tu. Ada...tp hanya utk tatapan diri sendiri ha..ha..ha..