Monday, April 18, 2011

Justin Bierber Never Say Never Movie....besh gak!

Nak citer, yg kitorang dah tgk movie Justin Bieber nie last saturday. Actually mmg dah lamer plan nk tgk movie nie gara2 anak dara sunti ahkak nie mmg minat bangat samer ini JB. Ibu dia pulak? sekadar layan lagu ajer...

Menarik gak movie JB nie....ahkak tgk 3D...happening gak!


Entah angin kus2 maner ntah dok sampuk Cha...cz tiba2 ajer Cha nak tgk movie HOP nie. Alamak! En. somi sudah beli 4 tiket wayang utk movie JB nie...tak kan tiba2 ajer nak tgk movie yg lain pulak kan...cz movie HOP nie mmg tak ada dlm list nk tgk movie utk bulan nie.


Kita tak tengok movie HOP ker? Kita tgk Justin Bibik yer... (read: Cha suka sebut Justin Bibik)


Nx time pulak kita tgk movier kartun yer Cha! Okeyyyylahhhh........


Furghhhh....cute gak Justin Bibik nie yer ibu?

Ha'a mmg cute....!

Dalam panggung wayang....Cha memang gerdix occay! Sokmo berjoget biler tgk JB nie menyanyi & menari dlm movie nie. Siyan Cha....kena marah dgn Kakak cz dok menari2 sambil berdiri....langsung menganggu kosentrasi Kakak dia yg dok concentrate tgk movie JB nie.

Lepas ajer movie JB nie...Cha dok nyanyi...."You Smile.....I smile"...berulang2 kali...dah demam Justin Bieber ler pulak yer.

p/s: Rata2 yg pergi konsert JB nie...sure gegurls ajer kan.





8 comments:

fendy said...

best ke movie JB tu?

Nurul a.k.a Riko said...

fendy..
besh gak...tak boring.

Wanzi said...

Peminat setia JB lah ni.... cayalah...

p/s : Ye ke sk setiawangsa tu sekolah anak ahkak... saya snap jer gambar tu masa olahraga...

MOH KEMBARA said...

Salam Yong, budak Bibior ni drive me nuts dgn "Bebey..bebey...bey uhhhhh!" Annoying!

Nur a.k.a admansyah said...

alaa.. dah mmg kome minat kt die... mesti ler BEST! Aisyah & Aiman ada ler minat sikit2...

Hairil Rizal said...

Agak peliks la kalo boys pegi tgk konsert si JB ni. Hehehe!

Syiqah tak minats kat JB tapi lagu JB dia bleh nyanyi tu. Wah!!

|| sue-imanja || said...

Ahkak riko,
Tetiba tgk sweater cha tu rasa kenal je...usha lelama mmg sama ngan alany punyer....hehehehe...comey je cha

http://imanja18.blogspot.com/2011/04/jalan-ke-cameron-highlands.html

Nurul a.k.a Riko said...

Wanzi...
Ha'a....anak ahkak sekolah kat situ.

Moh Kembara...
Ha..ha..ha..skrg nie Kak Yong...JB nie tgh wat konsert kat Stadium Merdeka...konpem 99.9% sumer pompuan yg pegi.

Nur...
Betul..betul...betul. Pandai my laling sorang nie.

Warlord..
Wah! Pandainyer Syiqah hapal lagu JB nie...budak2 kecil mmg cepat hapal lagu kan.

Sue...
Ha'a..samerlah! Agaknyer kita nie mempunyai taste yg samer kan...sumer adik badik kaler pink yg jadik pilihan kan...peh tu duduk pun dekat area yg samer...pegi shopping pun tak jauh dari rumah...mmg konpem serasi bersama kita berdua nie..he..he..

Cumil Alany pakai sweater dgn stripe legging..cute!