Thursday, April 21, 2011

My Reward...ecewah...kunon..he..he..he..

Esok dah hari Jumaat! Kejap jer dah friday. Rasanyer baru ajer ahkak amik half day last week dgn Nor gi manja2kan badan kat Jojoba Spa @ Times Square. Punyalah dah manyak kali postpone nak gi spa nie dgn Nor...finally last friday ..Berjaya!

Actually, ahkak mmg bukan jenis org yg suka urut2 badan nie. Since umur makin lamer makin meningkat...sekali sekali tingin pulak nak pampered myself as a reward utk penat bekerja selama nie...chewahhh...bulih pakai ker nie?.

Ahkak mula terjebak lepas ikut my colleague gi reflexologi kat Shah Alam. Since fm that day...rasa cam sedap ajer dpt urut2 badan nie. Sebelum nie...biler kawan2 ajak gi urut badan...mmg manyak excuse yg ahkak kasik...tp skrg....tak lagik.

Mcm2 aromatheraphy oil kat sini...


Sempat tu amik gambo....sampaikan Nor kata...ahkak nie cam paparazzi.



Weh...gambo I pun u nak amik ker Nurul?...he..he..he..

Mesti korang nak tahu kan...berapa harga ahkak gi sini. Ahkak gi sini pun sebab dpt diskon 70% since member ahkak nie...Nor ada Gold membership kat situ...so ahkak pun join semangkuk. Kalo ler tak ada diskon nie...mmg konpem ahkak tak pergi...kalo nak rasa urut gak...suruh jer Kakak or Cha urut bahu ibu dia kat rumah...

3 jam jugaklah kitorang berdua abiskan masa kat sini. Siap scrub satu badan...mandilah..fat burninglah...(read: kunon..nak kulus)...peh tu aper mendah ntah yg dok wrapping satu badan tu....itulah treatment yg kita buat. Kalo ikut en. somi...tu namanyer membazir...tapi bagi ahkak yg bernama Nurul@Riko tu....it is my REWARD. Ada masa badan kita nie...perlu dibelai..di urut...kan..kan..kan....So korang setuju yg maner?...syyyyyy.....dah agak dahhhhh.


7 comments:

Piasara said...

"setujuuuuuu...setuju sesekali kita kasi reward kat diri kita sendiri..belai2 diri kat spa...huhh..lega kan rasa..ms kena urut tu mesti mcm nak lena..ntah2 mmg lena nurul ni,hehhe...70%..wow..berbaloi-baloi.."

|| sue-imanja || said...

YES! setelah penat bekerja di opis & rumah, kita haruslah reward diri sendiri...kire motivasi jugak ni.

Anyway kak, leh tgk kat offer kat MilkaDeal/Groupmore ke...skrang byk wat camni...murah² okay..berbaloiiii nak pergi spa!

MOH KEMBARA said...

Salam Nurul, amboi dengor 3 jam kena pamper tu, naik syiok akak bayangkan...kalau akak kena 3 jam, memang terus tido kat situ!

Nurul a.k.a Riko said...

Piasara...
Ha'a..leh terlelap biler org dok ulit kita. Sib baik 70%...mmg berbaloi!

Sue...
Ok..nanti ahkak gi tgk. Thanks yer.


Moh Kembara...
Ha! Mmg syiokkk..sampai leh terlelap...tp yg tak syiokknyer...the nx day..satu badan dok sakit2..ha..ha..ha!

alongxp said...

bunyi cam da tue je... tengok xla nampak tua sangat,jgn tua sebelum usia sudah...

missjulnar said...

kak un....tolong tny kat abg ilham kat mana nak tgok currency yg sebenarnya

Nurul a.k.a Riko said...

alongxp...
ahkak dah tua dik...cuba tgk betul2...dah kertu dik.

missjulnar..
adik...google ajer peh tu type...exchange rate malaysian ringgit, jordan riyal...sure mcm2 info ada.