Wednesday, October 31, 2007

Hupdate gambo lamer...ekekeke keeee

Since last monday....until hari nie, kakak ada final term assesment dekat kindie..eveytime I asked her whether she can do well for her exam...mmg confident dia jawap.."yes". Nanti kita tgk baper result kakak.

Mcm semalam, she was telling me that dia dpt full mark dlm Phonics (english)..mama ct cakap...tulis well done kat her exam paper ...tapi aku cam tak percaya sgt...biler dh dpt result..baru aku bulih percaya...tapi depan kakak...I wish her congrats ..peh tu give a hugs n kisses to her...tp dalam hati...betul ker nie dpt 100. Cepat betul mama ct semak kertas....he..he..he..he...

On 11 Nov, kakak ada graduation & concert kat De Palma Hotel...rasa cam cepat betul dah year end kan...rasanya cam baru ajer kakak belajar kt twinkle tots nie. Biler teringat yg kakak akan t'pisah dari kawan2 dia...rasa cam sedih ler pulak...cheee wahhh...ibu dia pulak yg terlebih emosional.

Kat dlm class kakak...most of her frenz sumuer dafter for standard 1 kat sek. melawati...hemmmmm...aku mmg tak bulih nak sekolahkan kakak kat melawati...mmg jauh seh dari rumah aku...then nk menempuh MRR2 tu...mmg jem giler..giler kat situ...peh tu sek. tu mmg dah masuk area selangor...lagiklah...sib baik kakak dpt sek. setiawangsa...dekat ajer dgn rumah.

Td..masa dok godek..godek folder gambo lamer kakak...tetiba aku t'tengok gambo kakak masa masuk dance competition kat tasik titiwangsa dulu...nampak cute ajer derang nie sumer. Aku dulu...masa tgk kakak kat atas stage...aku mmg konpius which one was kakak?...muka lebih kurang samer ajer...biler kena make-up...tapi derang nie really cute.




5 comments:

sWeEt mAMa said...

hai..salam kenal...

cute aje ur doters, nak link ur blog boleh?....kekkekekeee...

Nur(OSK) said...

Yea laa... mak cik...
I pun sedih bila ingat anak dara kita tu dah nak berpisah!

W/pun depa dah separate school, tapi kita kena selalu kunjungi each other spy depa tak lupa relationship depa noo...

Sob! Sob!

sofea^alisa said...

sweet mama..

salam perkenalan..
bulih ajer nk link my blog..tp can i hv ur blog add plisss...macih

nur..
tu lar..mmg sedih bangat..
hopefully lepas nie..kita kan still meet 2 each otherkan...

sWeEt mAMa said...

hi...ni dia:
http://becauseiinsisttoo.blogspot.com/

sofea^alisa said...

sweetmama..
thanks.