Friday, November 09, 2007

Open hos raya & Hi-Tea

Open hos raya kat rumah Ida...


Semalam..sampai lost lost world aku carik rumah Ida kt Bt. Caves...he..he..he..Dlm keter, Alisa dah "yak"....fuyoooo satu keter bau orginal perfume by Alisa...aku tak leh nk concentrate nak tgk map...dgn alisa nangish...peh tu...ermmm paham..pahamlah..biler I let Ilham drove...entah masuk jln maner entah...so terpaksa called Ida for direction...


actually...Ida punya apt. kitorang dah nampak...nak tuju tang situ...kitorang asyik masuk end road ajer....tak per...yg beshnyer lauk pauk Ida masak mmg 1st class...sampai kekonyangan kami makan...thanks Ida & Appit.


Hi-Tea kat rumah Cik Dee
So lepas tu...kitorang gi Bangi ke rumah cik dee. Kitorang sampai..dah nak kul 6 pm...aku sampai ajer...Hana dok amik beg teletubbies dari tgn aku. Kiut betul si Hana nie...putih ajer....peh tu...aku jumpa geng..geng berbetik & of course aku jumpa kiut miut babies berbetik cam Ipan, Muiz, Q, Hana, Qistina, Ecah, Danish & Akief, Marsya dan Anis. Dah macam nursery pulak aku tgk...tapi mmg fun betul gi rumah cik dee...tgk gelagat budak...budak yg samer age dgn alisa mmg kiut.



The food oso..so mabeles...Ilham sampai puji mee kari cik dee sedap bangat. Mmg pun...aku pun suka...w/pun aku x suka mee kari...tapi biler rasa mee kari cik dee...terus menyengat kesedapannyer che...wahhh.



Dlm banyak gambo...aku suka gambo aksi intim Alisa & Ipan bergambo....here it goes..







Alisa makan eskem cornetto...sampai comot baju
He..he..dah mcm nursery budak ajer aku tgk...tapi besh ler ..sumer kiut miut

Aksi mencuit hati...Hana nak duduk atas riba Q...

Gambo Alisa & Akief....kiut tul akief nie..putih bersih

5 comments:

adrina adi said...

hi riko. sorry hari tu kami balik awal sikit sbb ada sebuah lagi rumah nak kena singgah. rugi betul tak dapat jumpa acik riko & anak2. maybe next time ok.

janna w.m mokhsin said...

riko..hang ni kan kalau amik gmbr mist senyum simpul gitu....hihihi...comey....anyway...best nyer korang....huhuhuhuu....

adeq said...

senyum simpul...hehhehe...cam kera dapat bunga...je bila kak.un senyum depan kamera...hahaha..

adeq said...

rindunyer kat alisa.n kakak....tp kat ibunyer tak....

sofea^alisa said...

ed..
tu lar..biler aku tanya maner nko..derang kata nko dah balik.
mmg melepas alisa nak bergambo dgn Ariq..tak per there are still got 2nd time.

janna..
he.he..tu ler aku kalo amik gambo..senym sumbing ajer..he..he..he.

adeq..
babap kang baru tahu...ko pun samer gak...2 x 5 ekkee keee
e'leh...rindu kat anak sedara ajer yer...kat emaknyer tak ader ker???