Friday, November 02, 2007

HECTIC WEEK FOR SOFEA

This week has been a pretty hectic week for Sofea, start ngan Twinkle Tots open day on Saturday 27 October, pas tu follow ngan Twinke Tots Final Term Assesment . In between aderlak dance rehearsal etcetera for Twinkle Tots Concert nxt weekend ingatkan mesti Sofea tidur awal sebab penat tapi dia tidur tetap cam biasa, 11 pm!

Cam lastnite...mata aku punya lar ngantuk giller...lepas berbuka..mmg aku melepek ajer...dlm kul 10 ..alisa dah tido...tp kakak still tak mo tido lagik. Sibuk nk tgk disney channel...tapi aku tak kasik...aku masuk bilik...then aku paksa kakak tido...padahal masa tu...aku nk tgk channel 303...tapi since nak suh kakak tido awal...dgn aku..aku sekali tertido.

Alisa lak busy sekarang with her latest interest, pasang VCD cerita Barbie! cerita lain dia tak nak...akut!, akut! ..kata Alisa.she only interested ngan citer Barbie. yang jadi mangsa husband akulah, kalau ilham tak nak tolong pasang, dia tarik tangan sampailah ilham mengalah. Satu lagi skill terbaru Alisa, nyanyi lagu Balik Kampung (Sudirman), nyanyi penuh tak pandai lagik cuma pandai sebut ujung-ujung jer, alik pong...pong... sambil kaki tergedik...gedik menari.

Yg kelakar...she just asked Ilham or kakak to pasang ittew vcd...tapi dgn aku mmg dia tak suruh...may be she think that aku tak pandai pasang vcd kut..selamat aku.

this wiken...aku dpt few invitation to open hos fm my few frensz...insyaallah this wiken nk gi rumah Yanti kat bukit jelutong, shah alam & rumah cumi kat AU4. As promised...kalo Ilham tak mo pergi...aku gi dgn my 2 little princess...insyaallah. Cumi..kali nie aku jadik pergi....evey yr sokmo tak jadik ajer kan....insyaallah this Sun..jadik dong.

then...this wiken oso I try to finish baca buku "Double Standard" by Judith McNaught.

3 comments:

janna w.m mokhsin said...

riko,sophea pong baru jer hbs graduation day and sukaneka..tahung depang anak2 kita dah masuk Darjah 1 kan? alahai....cepat nyer masa berlalu.....huhuhu...

LITTLE DEWA said...

oit
best x buku tu?
judith mcnaught slalu wat i cry... ikiki
& best eh drama online tu?
i suke sazzy tu
tp si marsha tu cam gediks je
:p

sofea^alisa said...

janna,...kan.. time flies vy fast..rasanya cam baru ajer anak aku gi kindie...dan nx yr dah nk ke strd 1 pulak...

mummy..
he..he...malu nk ckap...tak abis lagik bacu buku tuuu...baru ajer baca a few pages...nanti riko let mummy know'k