Tuesday, May 27, 2008

My 8th Anniversary....

Today is my 8th Anniversary...dah 8 thn aku kawen ghupanyer..tp still rasa cam baru ajer aku kawen nie....then biler tgk kakak barulah aku tahu...wahhh anak aku pun dah 7 thn...time flies vy fast...sometimes tak terasa masa berlalu begitu cepat...alih2 tgk...eeeiiihhh dah 8 thn aku kawen...Alhamdulillah....moga kekal sehingga ke akhir hayat...Amin. Aku nk wish kat Ilham..thanks for being my soulmate & oso being my bestfriend too.

Teringat yg kakak pernah tanya kitorang how do we met ?..ekkeke keee...nak tergelak pun ada...tp aku suh Ilham yg citer cam maner aku kenal dia...Ada ker dia ckp kat kakak...aku yg ngorat dia...plisssss ler...Tak koser aku nk ngorat dia....then biler kakak ckp..."betul2lah...tak mo main2.".(tgk..anak pun dah pandai marah parents..)...So aku citerlah...aku summary ajer...tunggu dia dh beso sikit then baru aku nk citer fm A to Z....since dia kecik lagik...so aku just ckp...yg Abah mintak no. tepon Ibu... Tapi mmg ibu tak mo kasik...then lelamer tu...ibu tgk dia yg so beria..ia sgt nak no. tepon Ibu...so ibu kasiklah....then bermulalah as a fren...sampailah jadik my soulmate...mmg Ilham merupakan (ayat skema ajer...) seorng hubby & merangkap my bestfren...yg paling...paling precious yg pernah aku dpt. Syukur Alhamdulillah...

5 comments:

lenny said...

Happy Anniversary to my dear friend Nurul Aini & Nor Ilhamuddin. Semoga kasih sayang sentiasa mekar & di berkati Allah.(cam ayat sms aku...)

aku pun tak tahu hang punya love story. alihX2 aku kenal hang dah couple ngan die. citer-lah!

Nurul a.k.a Riko said...

nur..
macih..macih..lebiu.
he..he..nko tak tahu yerk..kitorang punya luv story...nanti aku stori morri kat nko...one fine day.

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

heppi anniversary to you and ilham nurul...
aku doa semoga jodoh korang akan bertambah panjang hendaknyer...dan bertamabh2 zuriat yg comey2 dan soleh dan solehah...ameen.....

LITTLE DEWA said...

seorng hubby & merangkap my bestfren...yg paling...paling precious yg pernah aku dpt.

huhuhu
ayat ni touchy la riko...
harap2 kami pon camtu jugak
huhuhu
happy anni ye
semoga bertambah kasih syg :)

Nurul a.k.a Riko said...

janna..
insyaallah...kalo ada rezeki mmg nak timang bb boy...thanks yer.

mummy..
thanks mummy...hopefully nanti dada pun leh jadik ur bestie.